Region

Svet

Nataša Bekvalac u visokim potpeticama na ledu! (Foto)

Sneg, bljuzgavica i poledica nisu sprečili pop zvezdu Natašu Bekvalac da se u visokim potpeticama zaputi na četvrti rođendan sestričine Petre.

Nataša Bekvalac u visokim potpeticama na ledu! (Foto)



Nataša je obukla kratku haljinu i sandale sa visokim potpeticama i tako sređena  u društvu sestre Kristine, male slavljenice Petre i svoje mezimice Hane došla u dečju igraoncu.

Doterane sestre Bekvalac došle su juče do dečije igraonice na Dorćolu i uprkos teškoćama ušle sa ćerkicama. Dok je Hanu nosila Mira, mama popularne pevačice, Nataša i Kristina su zajedničkim snagama donele Petru.



Popularne sestre Bekvalac na rođendan slavljenice došle su sa malim zakašnjenjem, a tamo ih je čekao Kristinin bivši suprug i Petrin tata Ivo Martinović, ali i drugi gosti. Torta u obliku dvorca stigla je kad i mala slavljenica, koja se nije odvajala od svog zeke, pa je negodovala čak i kada je tetka Nataša pokušala da joj pomogne da joj ne bi ispao.



Sa Petrinog rođendana izostao je Dragoljub Bekvalac, ali i Natašin dečko Vladimir Vuksanović. Dok su se devojčice igrale sa svojim gostima, mame i bake su razgovarale u posebnom kutku i povremeno proveravale Petru i Hanu, koje su uživale u igri sa drugarima.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>