Svet

Region

Šakira u poodmakloj trudnoći na promociji očeve knjige (Foto)

Trudna Šakira je u ponedeljak uveče u Barseloni prisustvovala promociji knjige svoga oca, zajedno sa verenikom Žerarom Pikeom.

Šakira u poodmakloj trudnoći na promociji očeve knjige (Foto)



Iako je već u poodmakloj trudnoći, Šakira je jedva čekala ovaj događaj koji se pretvorio ui pravo porodično okupljanje, a svog oca Vilijema Mebarka prisutnima je opisala sledećim rečima: "U našem selu Barankvilja on nije Šakirin otac, već sam ja Vilijemova ćerka."

"On je najbolji otac kojeg sam mogla poželeti. Najveći mi je oslonac i najbolji prijatelj, i na poslovnom i u privatnom životu", dodala je Šakira.



Promociji su prisustvovale i Šakirina majka Nidia Ripol, brat Tonino, kao i Žerarovi roditelji, bivši argentinski predsednik Monserat Pike sa suprugom Žoan.



Šakira i Žerar u vezi su oko dve godine i uskoro će postati roditelji, a ime bebe još nisu odredili. "Još uvek nismo ništa odlučili oko imena bebe, ali imamo još neko vreme za razmišljanje", rekao je Žerar.



Pevačica je u par navrata izjavila za medije da je Žerar nešto najbolje što joj se dogodilo u životu, a sada će sa njim imati i bebu.







Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>