Region

Svet

Milena Ćeranić ostavila Dašića, vratila se Nemanji!? (Foto)

Presije koje je Milena Ćeranić imala zbog veze s košarkašem Vladimirom Dašićem izgleda da su joj se konačno smučile, pa je odlučila da ga ostavi i vrati se u mirniju luku.

Milena Ćeranić ostavila Dašića, vratila se Nemanji!? (Foto)



Tačnije, Milena se vratila u zagrljaj bivšem dečku Nemanji Stevanoviću, koji za razliku od nje nije prekinuo svoju vezu sa manekenkom Jelenom Filipović, a kako otkriva izvor, pevač i pevačica se ponovo viđaju, ali ovoga puta u tajnosti.

"Milena i Vladimir su još uvek u kontaktu, ali su prekinuli vezu, a ona se sve češće viđa s Nemanjom. Oni vam sigurno neće priznati svoju vezu sve dok je on sa Jelenom, ali su se sastajali pre nego što je ona sa Ćemom otišla na Kopaonik. Jelenina i Nemanjina veza, kako pričaju, baš je u krizi, mada nisu baš ni bili u nekoj stabilnoj vezi. A sad kad se ponovo viđa sa Milenom, verovatno će okončati vezu sa Jelenom", kaže izvor blizak pevačima i dodaje da Ćeranićeva i Stevanović svakodnevno produbljuju svoj odnos.



"Pre nego što je Milena otišla na Kopaonik njih dvoje su se videli, ali i su se dogovorili da ne šire tu vest da ne bi opet sebi "uskočili u usta". Izgleda da se podgrejala stara ljubav, jer osmeh ne skidaju s lica. Ona gde god da je i s kim god da je, sve vreme razmenjuje poruke s njim. I postoje velike šanse da ponovo budu u vezi", tvrdi sagovornik.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>