Region

Svet

Tijana Dapčević i Nigar-kalfa iz serije Sulejman veličanstveni drugarice iz detinjstva

Glumica iz čuvene turske serije „Sulejman Veličanstveni“ zove se Filiz Ahmet i odlična je prijateljica naše pevačice Tijane Dapčević još od najranije mladosti.

Tijana Dapčević i Nigar-kalfa iz serije Sulejman veličanstveni drugarice iz detinjstva



Poznanstvo između Tijane i Filiz datira još iz osnovne škole, kada su zajedno pohađale glumačku sekciju. Tijanina majka Brana je pozorišna glumica, pa su svi bili ubeđeni da će i ona krenuti njenim stopama, međutim, muzika je prevagnula, ali je zato njena prijateljica ostala u glumi - priča naš izvor.

- Filiz Ahmet iliti Nigar-kalfa je upisala FDU u Skoplju, gde je 2000. godine i diplomirala. Nakon višegodišnjeg igranja u istanbulskom pozorištu, dobila je ulogu svog života. Igrom slučaja, one su se ponovo srele za novogodišnje praznike jer su obe došle u Skoplje kod rođaka. Dve drugarice iz rane mladosti su nakon višegodišnje razdvojenosti pričale uz pićence i kaficu, pa tako i obnovile prijateljstvo - zaključuje naš izvor.

Tijana Dapčević srećna je što je posle toliko godina imala priliku da se vidi i ispriča sa prijateljicom iz mladosti.

- Srele smo se sasvim slučajno u jednom kafiću. Popile smo piće i evocirale uspomene iz mladalačkih dana, kada smo se lepo družile. Razmenile smo brojeve telefona i obećala jedna drugoj da ćemo se redovno posećivati. Mnogo sam srećna zbog obnovljenog prijateljstva - rekla je pevačica.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>