x
Region
Leontina i Željko ponovo zajedno
10. januar 2013. 09:51
Vukomanovićka i Joksimović glavni kandidati za članove žirija u novom muzičkom šou-programu TV Pink „The Voice“.


Leontina Vukomanović i Željko Joksimović ponovo će biti zajedno. Ne, bivši ljubavnici ne planiraju da obnove vezu, niti saradnju, već će zajedno biti u žiriju u novom muzičkom šouu televizije Pink „The Voice“. Željka i Leontinu, koji su bili u dugogodišnjoj vezi tokom koje su nastale možda i njihove najbolje pesme, producenti ove emisije žele da spoje jer veruju da oni najbolje mogu da ocenjuju mlade pevače.

- Pripremamo dosad neviđeni šou u regionu. Sigurni smo da će gledaoci biti zadovoljni našim izborom mentora za ovaj trenutno najaktuelniji svetski talent-šou - rekli su iz pres-službe Pinka.

Leontina Vukomanović kaže da nema nikakav problem s tim da sedne pored bivšeg dečka Željka i s njim odlučuje o sudbini neafirmisanih pevača.

- Za takav šou moraju da se biraju najbolji. Ljudi koji su uspešni u svom poslu ne osećaju animozitet. Na kraju, cilj je da se nova lica promovišu na pravi način. Inače, „The Voice“ je najbolje osmišljen šou tog formata. Ima sve elemente pravog muzičkog takmičenja. Kad počne da se emituje u Srbiji, neće mu niko primirisati. Bez razmišljanja bih prihvatila poziv da budem u žiriju. Svaki kompozitor, tekstopisac, edukator priželjkuje takav angažman.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

   
| More    
Željko Joksimović i Toni Cetinski završili su snimanje spota za dugonajavljivanu zajedničku pesmu "Zablude", koju publika celog regiona već mesecima nestrpljivo iščekuje.
30. septembar 2014. 11:01
Željko Joksimović i Haris Džinović, bliski prijatelji, kolege i saradnici, ponovo su naišli na nesuglasice zbog kojih su, navodno, u zahladnelim odnosima.
25. septembar 2014. 14:05
Željko Joksimović se pre nekoliko dana i u crkvi venčao sa suprugom Jovanom, sa kojom ima sina Kostu, a o svojoj ćerki iz prvog braka, Mini, kaže da je veoma talentovana za muziku.
23. septembar 2014. 15:21
Željko i Jovana Joksimović su u srcu beogradskog Dorćola, između tramvajskih šina i opojnog šarenila Bajlonijeve pijace, uz zvuke trubača i dobro raspoložene zvanice, sudbonosno "da" izgovorili i pred Bogom.
20. septembar 2014. 13:10
Željko i Jovana Joksimović zakleli su se na večnu ljubav i u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu 13. septembra, a naš popularni pevač otkrio je i neke detalje i dodao da je njihov sin Kosta bio zvezda dana.
19. septembar 2014. 19:01
Nakon rasprodatih koncerata širom regiona, Željko Joksimović i Toni Cetinski su odlučili da ujedine snage, pa će publika u Novom Sadu dobiti priliku da uživa u njihovoj muzici na zajedničkom nastupu 31. oktobra u hali Spens.
18. septembar 2014. 11:07
U muzičkom šou programu Pinkove zvezdice jedna od članica žirija biće i Leontina Vukomanović, koja će zajedno sa svojim kolegama odlučivati o sudbini talentovane dece.
17. septembar 2014. 23:51
Jelena Tomašević nastupila je u prepunoj koncertnoj dvorani Luis Todi u Portugalu, gde je publika imala prilike da uživa u njenom anđeoskom glasu, ali i nastupima svih zvezda iz Evrope koji su se proteklih godina takmičili na Evroviziji.
15. septembar 2014. 19:46
Željko i Jovana Joksimović Željko danas su po drugi put nakon dve godina izgovorili sudbonosno da i venčali se u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu u prisustvu najbliže porodice, prijatelja i kolega.
14. septembar 2014. 17:49
Željko i Jovana Joksimović danas će po drugi put  nakon dve godina izgovoriti sudbonosno da i u crkvi u Beogradu, a kako bi sve prošlo bez ikakvog incidenta, bračni par je angažovao preko 20 momaka iz obezbeđenja.
14. septembar 2014. 11:42

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus