Region

Svet

Ja imam talenat: Vezanih očiju do finala, za malo (Video)

I u ovoj emisiji šou programa "Ja imam talenat" upoznaćemo sve one koji žele da se pokažu širokom auditorijumu, a da li je njihov talenat vredan pažnje proceniće Nataša Ninković, Ivan Tasovac i Ivan Bosiljčić.

Ja imam talenat: Vezanih očiju do finala, za malo (Video)



Na početku nam se predstavila mala Nađa Štraser koja voli da svira klavir. Nakon odsviranih pesama Tasovac joj je rekao da mora obavezno da se upiše u muzičku školu. Ovo nije za dalje, ali su joj se zahvalili što je bila.



Nakon Nađe usledili su pevači i svirači, možda je bolje reći pevači i svirači u pokušaju, a ni žiri nije bio oduševljen njihovim što vokalnim što muzičkim sposobnostima.



Vladan Krstić Kića se prijavio u šou kako bi pokazao da ljudi koji igraju brejk dens mogu da pokažu i nešto drugo. Nakon tačke Nataša mu je rekla da kod njega postoji neki inat i da je to zanimljivo, ali bi bolje bilo bez toga. Sa tri da Kića ide dalje.



Nastavljamo dalje. Sledeća takmičarka, Maja Gavrilović iz Beograda, je postavila sebi visok cilj, a došla je kako bi sve ostavila bez teksta svojim pevanjem. Nataša je poželela da čuje još neku pesmu, dok je Tasovac poželeo da još jednom čuje kako Maja peva istu pesmu, ali bez treme. Žiri je zadovoljno komentarisao dok je ona pevala, ali je dobila tri X-a, međutim, samo zato što nikako nisu mogli da je zaustave. Dobila je tri da i ide dalje.



Robert Jonović, repuje, a njegov nadimak je Sponex, što Tasovcu baš i nije bilo jasno šta znači. Sponex je napomenuo da sve tekstove piše sam. Tasovac mu je rekao da ne zna kada će rep ući u lektriru, ali da on može odmah u lektiru jer sa toliko godina je napisao tako potresan tekst. Bosiljčić mu se zahvalio na tome što piše dok je Nataša rekla da nju njegova interpretacija nije dotkla. Sa dva on ide dalje.



Ono što čini talenat lepim je raznovrsnost muzike i žanrova koje takmičari donose. Slušali smo pevače koji imaju talenat, ali samo nijanse i pesma koju odaberu mogu doneti prolazak.



Vinko Zec iz Odžaka, slobodan je umetnik i sa svojim instrumentom oseća posebnu vezu jer ga je sam pravio, a predstavlja politički život u zemlji. Tri crvena X-a ga nisu zaustavila i izveo je svoju pesmu do kraja, ali nije prošao dalje.



Sledeći su mladi tamburaši, duo Duja. Prijavili su se jer smatraju da tamburica može mnogo više od narodnjaka. Ne vole da sviraju u kafani jer preferiraju klasiku. Svi su uživali u njihovom muziciranju, Bosiljčić se naježio dok su u publici pojedini i uzdisali od miline. Ivan Bosiljčić je rekao da je oduševljen njihovim talentom. Sa tri da duo Duja ide dalje u takmičenje.



Na scenu je izašao Veljko Krivokapić iz Vrbasa i večeras će pevati i svirati pesmu od Dženana Lončarevića "Loša". Tasovac mu je rekao da je oduševljen kako on to sve sinhronizuje. Na pitanje o čemu se peva u toj pesmi Veljko nije znao odgovor što su svi pozdravili jer za njegove godine i ne bi trebalo znati. Veljko je zatim odpevao i jednu izvornu pesmu što su svi pozdravili. Sa tri da on ide dalje.



Emisija ne može proći bez plesača, odnosno grupa koje se time bave. Gupa City Jazz iz Banjaluke se mnogo dopala žiriju. Tasovac je bio oduševljen i njihovom glumom. Sa tri da oni idu dalje.



Sledeća takmičarka peva i spremila je pesmu koja će se posebno svideti Ivanu Bosiljčiću. Tijana Milentijević iz Kragujevca, svira gitaru i peva, a večeras će izvesti pesmu "Oro" od Jelene Tomašević. Nakon prilično uspešne interpretacije žiri je pozdravio aplauzom i Nataša joj je rekla da je ovo prva uspešno odpevana pesma. Sa tri da Tijana ide dalje.



Sledeći takmičar svira gitaru, Nikola Radović iz čačka, kantautor, a prvu pesmu je napravio kada ga je ostavila devojka. Radi na radiju, svira muziku i teniski je sudija. Ljubav je užasna jer ga neće žene zato što ima veliki nos, međutim, ima svoju Milicu i voli je. Pred žirijem je svirao i pevao jednu svoju pesmu. Publika je bila oduševljena. Bosiljčić je rekao da je ovo prvi put da neki kantautor ovako dobro predstavi svoj svet. Tasovac je imao potrebu da utišava publiku kako bi sve čuli dobro. Sa tri da on ide dalje.



To su bili takmičari za ovu nedelju. Naredne nedelje novi snovi i nadanja da će se naći u finalu šou programa "Ja imam talenat".

Autor: S.P.
Foto: PrintScreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>