Region

Svet

Saša Kovačević: Još mi nije vreme za ženidbu

Otkako se pojavio na muzičkoj sceni, pop pevač Saša Kovačević uživa simpatije publike, posebno ženskog dela.

Saša Kovačević: Još mi nije vreme za ženidbu



Talentovani muzičar važi za lepo vaspitanog mladića koji se ističe pomalo zaboravljenim džentlmenskim manirima. Njegov singl "Lapsus" na internetu ima više od šesnaest miliona pregleda, a duetske pesme sa atraktivnim damama poput Emine Jahović i Nikoline Pišek spadaju u najslušanije kompozicije na radio stanicama u našem regionu.

Pevač raskošnog glasa, koji potiče iz patrijarhalne porodice koja mu je najveća podrška, uskoro će se sa bratom Radetom preseliti u novi stan koji su nedavno kupili u elitnom naselju "West 65" na Novom Beogradu. Osim porodice važno mesto u njegovom životu zauzima i osam godina mlađa devojka Jovana Jocić, sa kojom je u stabilnoj emotivnoj vezi nekoliko meseci.

Na pitanje da li planira da uskoro stane na "ludi kamen" Saša kaže: "Neću još da se ženim, mislim da mi još nije vreme. Nema razloga da žurimo, ako ti je lepo sa nekim, zašto taj papir mora da bude potpisan, ne verujem da bi to nešto suštinski promenilo u našem odnosu. Možeš da živiš sa nekim koga voliš i da sa tom osobom imaš decu koju si stvorio iz ljubavi, a da li je ta ljubav potpisana, mislim da u suštini nije bitno. Najvažniji su međusobno poverenje i poštovanje. Naravno da se život menja kada dođe potomstvo i da je to najvažniji trenutak u životu svake osobe kada se ostvari kao roditelj, možda će to promeniti moj pogled na brak, ali za sada zaista ne težim ženidbi."

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>