Region

Svet

Era Ojdanić: Mrkonjiću, ti si torbar Ane Bekute!

Folker na snimanju „Grandove“ novogodišnje emisije kazao: Umesto da radi svoj posao, on nosi Ani tašnu!

Era Ojdanić: Mrkonjiću, ti si torbar Ane Bekute!



Era Ojdanić isprozivao je ministra za saobraćaj Republike Srbije Milutina Mrkonjića nazvavši ga „torbarom Ane Bekute“. Folker je učestvovao u snimanju „Grandovog“ narodnog veselja na Košutnjaku, a dok su se na velikoj sceni smenjivale njegove kolege, on je opalio trač partiju s Borom Drljačom. A i s kim bi drugim.

Videvši kako Ana korača ka garderobi dok iza nje s torbama ide Milutin Mrkonjić, Eri se otvorila dizna. Uz Drljaču je selo još nekoliko pevača i slušalo kako Ojdanić iznosi svoj sud o popularnom paru.

- Vidiš li ti to! Pa, Dačić je izjavio kako će da smenjuje ministre, kaže, ako je on mogao da sedi s Tačijem, mogu i oni da očiste sneg. A šta radi ministar saobraćaja - kao torbar Ane Bekute! Umesto da radi svoj posao, on nosi Ani tašnu, je..m ih oboje! - rekao je prilično glasno Ojdanić.

Okupljeni pevači nisu želeli da komentarišu Erin monolog, pa se Ojdanić pokupio i osamio. Da li je skupio hrabrosti da svoje utiske prenese i ministru Mrkonjiću lično, nismo uspeli da saznamo, pošto nam se nije javljao na telefon.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>