Region

Svet

Severina otkrila tekstove pesama sa novog albuma (Foto)

Putem službene Fejsbuk stranice Severina je najavila izlazak svog novog albuma "Dobrodošao u klub".

Severina otkrila tekstove pesama sa novog albuma (Foto)



Otkriveno je da će idući singl, po imenu "Uzbuna", izaći vrlo brzo, a svoju premijeru doživeće ove nedelje upravo putem društvenih mreža, odnosno službenih kanala na Jutjubu, Fejsbuku i Tviteru.

Takođe, dok obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju izlazak novog albuma, na Fejsbuku je objavljen deo tekstova pesama. Time je otkriveno da će se na albumu uz novih 10 pesama, naći i Severinini hitovi "Brad Pit", "Grad bez ljudi" i "Italiana", koji zajedno imaju preko 50 miliona pregleda na Jutjubu.

Svesna popularnosti interneta i društvenih medija, upravo putem svoje Fejsbuk stranice, koja broji skoro 300.000 fanova, Severina je otkrila da će se pesme zvati: "Dobrodošao u klub", "Tarapan", "Postelja od vina", "Kamen oko vrata", "Slaba na slabića", zatim "Tango" (duet sa Željkom Bebekom), Severinina autorska pesma "Ostavljena" i druge.



Posebno se ističe pesma "Ko me tjero".

Prošla je i godina,
otkako ne osjećam,
na kruhu i na vodi sam,
samo za te, za te znam

Ko me, ko me tjero,
da te volim slijepo,
Da mi, da mi
sve tvoje bude sveto…

Trenutno najiščekivaniji studijski album godine, Severinin "Dobrodošao u klub" biće večeras pretpremijerno predstavljen u obliku muzičke slušaonice u jednom zagrebačkom klubu.

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>