Region

Svet

Pravi prijatelji! Nigor naslikao i uramio Vladu Georgieva! (Foto)

Igor Lazić je u mnogo navrata pričao o tome koliko voli svog prijatelja Vladu Georgieva i koliko mu je u životu pomogao, a dokle ovo prijateljstvo seže, najbolje govori podatak da je uramio njegov portret u svom stanu.

Pravi prijatelji! Nigor naslikao i uramio Vladu Georgieva! (Foto)Lazić, koji je poznat po tome da lepo slika, naslikao je i prijatelja, a ovo umetničko delo dobilo je centralno mesto u njegovom dnevnom boravku. To su mogli da vide svi koji su posetili njegov Tviter nalog, na kome je postavio fotomontažu udvojenog sebe, a jasno se vidi da mu iza leđa stoji slika Georgieva.

Pored toga što je šlager pevač verno naslikan, u pozadini na slici je more, što je svakako jedna od stvari koja povezuje njih dvojicu."Portret ulje na platnu Vlada Georgieva dobio sam na useljenju od čuvenog crnogorskog slikara Zorana Živkovića i frizera Duška Radovića", u šali je rekao Nigor kada smo ga pozvali da nam da komentar.

Svakako, prijateljstvo je pokazano i dokazano, a možda je Igor ovim dao ideju Vladi na se na omotu njegovog novog albuma nađe baš ovakvo umetničko delo.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>