Region

Svet

Era Ojadnić postideo Milicu Pavlović: Čekirao je od glave do pete (Foto)

Nema sumnje da je Era Ojdanić ubeđen u istinitost krilatice “bez starca nema udarca”, ali ne znamo da li bi se višestruko mlađa Milica Pavlović složila sa njim, no, kako je lepo vaspitana, pevačica nije mogla da izbegne rendgenski pogled iskusnog kolege, koji je skorašnje snimanje emisije “Grand šou” iskoristio da pogledom obuhvati sve njene prirodne lepote!

Era Ojadnić postideo Milicu Pavlović: Čekirao je od glave do pete (Foto)



Pavlovićeva je imala problem sa baterijom na telefonu, te je želela da je napuni kada je u holu srela Ojdanića. Pevač nije krio zadovoljstvo ugledavši mladu nadu, pa ju je odmah uhvatio oko struka.

Sve vreme joj je pričao nešto, a sudeći po Miličinom izrazu lica, reklo bi se da joj Era, kako samo on to ume, upućuje komplimente na račun atraktivnog izgleda. Milica nije baš ostala imuna na ove pohvale, te se Eri zahvalila poljubivši ga u obraz.



Kada se izvukla iz njegovog zagrljaja, Milica je pokušala da obavi ono zbog čega je i krenula, međutim, Era ju je sve vreme pratio. Tako je u jednom trenutku koji je ovekovečio naš fotoreporter bacio pogled na pevačicine grudi. Po Ojdanićevoj gestikulaciji reklo bi se da je bio veoma zadovoljan prizorom!

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>