Region

Svet

U susret novoj sezoni: Severina prepoznala malu Emiliju iz Talenta (Foto)

U iščekivanju četvrte sezone takmičarskog serijala "Ja imam talenat" koja uskoro počinje na RTS1, našli smo prošlogodišnje učesnike da vidimo koliko im je takmičenje pomoglo u izgradnji karijere.

U susret novoj sezoni: Severina prepoznala malu Emiliju iz Talenta (Foto)



Šarmantna devojčica Emilija Đonin gostovala je u mnogobrojnim emisijama, na velikom broju televizija. Kako kaže, dosta je putovala.

"Bila sam pozivana na razne festivale, koncerte u našoj zemlji, Republici Srpskoj, ali i u Rumuniji. Na snimanju Severininog spota za "Italianu" upoznala sam se sa Severinom, koja me je prepoznala zahvaljujući učešću u Talentu", pohvalila se Emilija.

Zapažena takmičarka koja je promovisala elektronsku i haus muziku na violini, Jelena Urošević kaže da je njena karijera napredovala.

"Imala sam mnogo gostovanja i nekoliko nastupa u medijima. Trenutno snimam nove kompozicije, koje planiram da izdam", kaže Jelena.



Katarina Krznarić, učesnica polufinala treće sezone, priprema kabare.

"U pregovorima sam sa jednim poznatim klubom u Beogradu, u kome bi ova predstava dobila svoju pravu dimenziju", otkriva Katarina.



Stefan Luković, koji je šarmirao nežniji pol baladama, do kraja godine izdaje album na kom će se naći kompozicije koje komponuje već deset godina. I devojke iz plesne grupe "Fly" su zadovoljne.



"Nastupale smo na mnogim događajima, kao što su revija Replay, humanitarni koncert", rekle su uvek nasmejane devojke.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>