Region

Svet

Kruševac: Doček Nove sa Miroslavom Ilićem

Legendarni narodni pevač Miroslav Ilić najverovatnije će zabavljati Kruševljane na organizovanom dočeku Nove godine. U Gradskoj upravi napominju da su u toku pregovori sa Ilićem, kao i da se radi na obezbeđivanju sponzora koji bi trebalo da finansiraju ovu feštu.

Kruševac: Doček Nove sa Miroslavom Ilićem



U elektronskoj anketi na sajtu grada Kruševca, upravo Miroslav Ilić ima najviše glasova od ponuđenih zabavljača. Na pitanje: "U novogodišnjoj noći na trgu želeli biste da vidite i čujete?" 36,5 posto ispitanika se izjasnilo za Ilića, 11,8 za Bajagu i Instruktore, a 9,9 odsto glasova dobio je Željko Joksimović. Interesantno je da bi makar ovi anketirani Kruševljani, najradije videli "nekog drugog", budući da je ovu opciju zaokružilo najviše ispitanika - 41,9 odsto.

U Gradskoj upravi razmišljali su ranije o eventulanom dovođenju Cece i Harisa Džinovića. Opozicija je kritikovala što se četiri miliona dinara izdvaja za novogodišnji koncert, dok je gradonačelnik Bratislav Gašić izneo da su to rezervisana sredstva u budžetu ukoliko neki od troškova iskrsnu, kao i da je Kruševljanima potreban doček Nove godine jer su suviše dugo bili na margini kulturnih dešavanja.

Kruševac je ranijih godina bio domaćin Mariji Šerifović i Goci Tržan, a 2012. je dočekao uz lokalne bendove, zbog čega je trg bio poluprazan.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>