Region

Svet

Srećan rođendan! Aca Lukas konobarisao na svom rođendanu!

Iako je folk pevaču Aleksandru Vuksanoviću juče bio 44. rođendan, njegova supruga Sonja odlučila je da mu dan ranije priredi žurku iznenađenja, na kojoj je Lukas, nakon prvobitnog šoka, ipak preuzeo ulogu domaćina i služio prijatelje, pa konobar skoro da im i nije bio potreban.

Srećan rođendan! Aca Lukas konobarisao na svom rođendanu!



Pripreme za slavlje odvijale su se u strogoj tajnosti više od nedelju dana. Sonja je pozvala goste, koji su se okupili u kafiću „Šifra“ dok je Lukas bio na generalnoj probi za večerašnji koncert u „Areni“.

Po završetku svirke, Vuksanovićeva je pozvala pevača i rekla mu da dođe u pomenuti kafić da popiju kafu. Ne znajući šta ga čeka, pravo s probe Aca se uputio u lokal, gde ga je čekala supruga. Kada je stigao, svetla su se upalila i gosti su počeli da mu pevaju rođendansku pesmu.

Da je Sonja uspela u svojoj nameri, govorio je Lukasov izraz lica kada je ugledao svoje prijatelje. Čim je malo došao k sebi, Aca je poljubio Sonju a onda s njom presekao tortu na kojoj je bio čovečuljak od marcipana sa Acinim likom koji sedi za klavirom i svira, a onda počeo da služi slatkiš prisutnima.

Popularni folker Aca Lukas otvorio je večerašnji konert posebnom scenografijom. Lukas je započeo nastup pesmom "Kisela voda", dok se za to vreme na bini nalazio kafanski sto sa stolicama. Pred Lukasov koncert nastupila je njegova koleginica Marina Visković, a zatim je pevač krenuo da izvodi svoje nove i stare hitove. Acu su podržale i brojne kolege, koje su došle da odgledaju koncert: Lepa Brena, Aca Pejović, Darija Stanojević, Milan Mitrović.

Više o koncertu čitajte sutra na našem portalu.

Autor: S.P
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>