Region

Svet

Dača Ikodinović: Hana neće znati kakva je zapravo njena mama

Nekadašnji reprezentativac, vaterpolista Danilo Ikodinović, bio je gost u emisiji "Balkanskom ulicom" i tom prilikom otvoreno pričao o svom privatnom životu.

Dača Ikodinović: Hana neće znati kakva je zapravo njena mama



"Pregrubo sam kažnjen u životu. Nije da nisam trebao da budem kažnjen zbog svog ponašanja, ali mislim da nije trebalo toliko. Dosta sam proživeo za svoje godine, život me je pogurao, mojom zaslugom. Smatram da u životu ne treba biti okružen negativnim i zlim ljudima, ni muškarcima ni ženama", rekao je Danilo i nastavio da priča o svojim brakovima:

"Prvi put sam se oženio kada sam imao 25 godina, a drugi put 29, pogreši čovek. Mislim da sam tek sad zreo za pravu ljubav. Zaljubljive sam prirode. Zaljubim se brzo, ali se još brže odljubim. Bilo je perioda kada sam bio i duže zaljubljen, ali imam tu moć, da mogu da te volim kao Boga, ali i da te brzo zaboravim".

Nekadašnji sportista nije propostio priliku ni da spomene svoje ćerke Andreu i Hanu:

"Mnogu su dobre devojčice. Mislim da ću sa njima moći da pričam o svemu. Jedino Hani neći moći da kažem kakva je zapravo njena mama. Nije lepo, jer im uvek pričam da su njihove mame najbolje na svetu".

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>