Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Ana najbolje spremila raka i nominovala Bojanu (Foto)

Marko Kon kao jučerasnji pobednik dobija na tanjiru hlapa (raka), dok ga ostali kuvari moraju sami izvaditi iz akvarijuma, što im je i današnji zadatak.

Prvi kuvar Srbije: Ana najbolje spremila raka i nominovala Bojanu (Foto)



Anja i Aleksandra ne žele da uzmu raka jer neće da ga ubiju, pa tako danas neće spremati jelo, a žiri će na kraju takmičenja odlučiti da li će ih nominovati za izbacivanje. Aleksandra je u jednom momentu čak počela da plače zbog toga što će rakovi biti ubijeni.



Posle dva minuta provedenih u prodavnici, kuvari počinju sa spremanjem rakova. Niko od takmičara nije do sada spremao hlapa, pa dobijaju savete i pomoć od žirija. Svi su prvo stavili raka u vruću vodu da se kuva, pa posle vade meso i spremaju ga na razne načine. Aleksandra i Suzana se prepiru oko odbijanja Aleksandre da sprema raka, pa je ona u jednom momentu rekla Suzani da je glupa. Vreme za spremanje je isteklo, pa žiri poziva kuvare da vidi sta su spremili. Prvo prozivaju Anju i Aleksandru koje su samo spremila dodatke, ali ne i raka.



Posle isprobanih jela, žiri je bio zadovoljan, ali je kao tri najbolja kuvara danas proglasio Dinču, Mariju i Anu. Dinča je dobio sve pohvale, ali su u finalu ostale Ana i Marija, a današnja pobednica je Ana - sa svojim devojački serviranim rakom. Ona kao najbolji kuvar danas mora nekoga nominovati, pa se odlučuje za Bojanu, koju smatra za jednog od najvećih favorita. Bojana se nije naljutila zbog nominacije i smatra da je Ana ispravno postupila.

Žiri je odlučio da ipak nominuje Anju i Aleksandru, jer nisu ispunile zadatak, a Anu sutra čeka zaslužena nagrada za današnju pobedu.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>