Region

Svet

Anabela Bukva i Biljana Vilimon u borbi protiv raka dojke

Povodom Svetskog dana borbe protiv raka dojke, 24. oktobra, izdavačka kuća Laguna u saradnji sa farmaceutskom kompanijom "Payper Pharm Naturale" organizovaće kampanju pod nazivom "Zajedno smo", kako bi svim ženama pružile neophodne informacije, pomoć i podršku.

Anabela Bukva i Biljana Vilimon u borbi protiv raka dojke



Od raka dojke oboleva jedna od osam žena. Tokom samo jedne godine 1.300.000 žena širom planete dobije dijagnozu raka dojke. Rak dojke je drugi po redu uzrok smrti žena obolelih od raka, 465.000 žena godišnje umire od ove bolesti. Rak dojke je najrasprostranjenija ali i najsmrtonosnija vrsta kancera među ženama u Evropi i svetu. U Srbiji svake godine oko 4.000 žena oboli od raka dojke, oko 1.500 svake godine umre, a ako se otkrije na vreme, rak dojke je izlečiv u više od 90 odsto slučajeva.

Na Laguninom štandu 57. Međunarodnog sajma knjiga, 24. oktobra, svi posetioci će biti u mogućnosti da uz kupljenu knjigu Antikancer - novi način života Davida Servana-Šrajbera dobiju na poklon farmaceutski preparat Si plus - Za zdrave ženske grudi, kompanije "Payper Pharm Naturale" i vaučer koji omogućava 50% popusta na ultrazvučni pregled dojki u domu zdravlja Vizim. Knjiga Antikancer je svojevrstan sažetak svih dragocenih i često teško dostupnih informacija, uključujući i one o mehanizmima raka, imunostistema i njihove međusobne borbe. Sa akcentom na zdravoj ishrani, okruženju, fizičkoj aktivnosti, kontroli stresa i posvećivanju sebi, Antikancer spada u one retke bukvare zdravlja koji su primenljivi u svakom zdravstvenom stanju i svakoj životnoj dobi. S novim načinom života i novom svešću kakve će bar donekle usvojiti nakon čitanja, svaki čitalac ove knjige svakako će osetiti zahvalnost na znanju, iskustvu i podršci koju je pisac podelio s njime.



Preparat Si plus za zdrave ženske grudi je biljni sirup sa medom, dijetetski suplement koji povećava odbrambenu sposobnost organizma protiv slobodnih radikala i namenjen je očuvanju imuniteta. Si plus uspešno rešava probleme svih oblika cista na ženskim grudima smanjujući faktore od nastanka karcinoma. Uz ovaj farmaceutski preparat dobija se i Si plus mleko na bazi nevena, avokada, majčine dušice i ruzmarina. Mleko deluje antiinflamatorno i analgetski.

Akciju pod nazivom "Zajedno smo" podržaće Biljana Vilimon i Anabela Bukva. One će podeliti svoja iskustva sa ovom bolešću u razgovoru sa posetiocima Laguninog štanda, 24. oktobra od 13 sati.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>