Region

Svet

Ja imam talenat: 7.000 prijavljenih takmičara, 450 odabranih (Foto)

Proteklih se dana u Narodnom pozorištu održavala audicija za četvrtu sezonu rijaliiti serijala "Ja imam talenat". Da talentovanih, ili bar onih koji veruju u svoj talenat, ima mnogo, mogle su da potvrde slike reka ljudi koje su se slivale ka Velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Ja imam talenat: 7.000 prijavljenih takmičara, 450 odabranih (Foto)



Prijavu za učešće je podnelo njih 7.000, a od njih je odabrano 450 da žiriju dokažu da su dovoljno dobri za polufinale. Za ovu "beneficiju" će se izboriti 40 srećnika, koji će se u živom programu nadmetati do pobede i zasluženih 100.000 evra. Mamac je, sigurno, i ugovor sa kompanijom "Sony Music Entertaiment".

Miroslav Vesović jedan je od kandidata prijavljenih na audiciju. Ima 80 godina i želju da svoj talenat javno prikaže. Ovaj nastavnik u penziji, rodom iz okoline Kuršumlije, koji živi u Leštanu, već pet decenija pravi frule i svira na njima. Ne puca na pobedu, ali se nada da će njegov dar biti prepoznat.



Među kandidatima je bila i devojčica Milica Đurišić iz Budve, koja je priznala da nema tremu, jer voli da peva, pa jedva čeka da na sceni zapeva pesmu Adel "Rolling in the Deep". Tri godine svira flautu, a peva baš svakog dana, pa su roditelji odlučili da je prijave. Prilično sigurne u svoj nastup bile su članice beogradske plesne grupe "Flaj", koje su i prošle sezone učestvovale u ovom šou-programu. Sada će, kažu, biti još bolje, a i izabrale su ples za koji su već bile nagrađene - na državnom plesnom takmičenju su osvojile prvo mesto. U redu za nastup, koji bi mogao da ih dovede u polufinale, bili su i momci iz crnogorske plesne grupe "Rajd kru", takođe pobednici na "republičkom" nivou. U Beograd su stigli sa željom da njihov brejkdens zaseni žiri i publiku.



Zainteresovanih za učešće ima iz celog regiona, čak i šire. Među njima su i već dokazani muzičari, prvoklasni zabavljači, potpuni anonimusi, a svi oni - najrazličitiji talenti.

Nisu samo novi takmičari novina u četvrtoj sezoni uzbudljivog rijalitija. Nova su i dva od tri člana žirija. Tako su se Ivanu Tasovcu pridružili glumci Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković, koji su nam otkrili da su ih neki talenti već zasenili, obećavaju da će biti baš kakvi treba da budu - strogi, ali pravični.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>