Region

Svet

Viktorija izbačena iz Prvog kuvara Srbije: Našli joj dlaku u jelu! (Video)

Kao što smo navikli od nje, Snežana Mišković Viktorija neće uraditi ništa mimo svoje volje, pa čak ni kada je u pitanju takmičenje za "Prvog kuvara Srbije" i pravila igre na koje je pristala.

Viktorija izbačena iz Prvog kuvara Srbije: Našli joj dlaku u jelu! (Video)



Naime, Viktorija je diskvalifikovana iz daljeg toka takmičenja zbog nepoštovanja pravila.

Kada smo kontaktirali s Miškovićevom, rekla nam je da svađe nije bilo, a da se samo uvredila kada je žiri odbio da proba njene mantije koje je od kuće donela za njih.

"Nije bilo nikakve svađe. Ja jesam odbila da spremam palačinke i zbog toga sam diskvalifikovana. Ali to je bilo namerno, ja stvarno nisam mogla da uskladim sve obaveze, pa sam učinila da me izbace. Posle diskvalifikacije su svi počeli da mi pevaju pesmu "Samo teraj ti po svome". U znak zahvalnosti, žiriju sam donela mantije, koje sam spremile kod kuće i poslužila sam ih, ali su oni odbili da probaju. Čak su primetili dlaku u hrani i komentarisali tanjir na kom sam sve donela. To me je malo uvredilo jer se nisu poneli kako treba. Rekla sam im: "Kako vas nije sramota da gledate u tanjir, kada ja to nisam spremala ovde". Malo sam se emotivno potresla, a u pauzi snimanja sam ih i posavetovala da ne budu grubi prema ovoj deci koja se takmiče jer svi oni znaju da kuvaju, a takmičarima sam rekla da ne idu mojim primerom jer stvarno želim da ovaj projekat uspe", izjavila je Viktorija.



Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>