Region

Svet

Birajte novi singl Tonija Cetinskog (Audio)

Budite kum ili kuma novog Tonyjevog singla. Od 14. do 21. septembra izaberite pesmu koja će postati treći singl i najaviti novi album Tonyja Cetinskog.

Birajte novi singl Tonija Cetinskog (Audio)



"Opet si pobijedila", i " Zbogom odlazim " dva su aktuelna singla  kojima  je Tony Cetinski najavio svoj novi studijski album u izdanju Aquarius recordsa. Prvi singl, pesma  "Opet si pobijedila" do sada je osvojila prva mesta na nacionalnim, regionalnim i lokalnim radio stanicama. Nakon neverovatnog uspeha prvog singla, predstavio je Tony "Zbogom odlazim" koja je nastavila osvajanje publike i pripremu za plasman novog studijskog albuma. Publika na koncertima uglas peva oba singla, zato je odgovornost pred celom ekipom koja radi na novim pesmama još veća.
 
"Hvala svima na podršci i energiji kojom nadahnjujete mene i ekipu koja vredno radi na stvaranju mog novog albuma", poručio je Tony Cetinski i dodao:

"Mišljenje moje publike mi je najvažnije i zato sam odlučio zamoliti ih za pomoć kako bi zajednički doneli jednu važnu odluku. Želim da moja publika izabere sledeći singl", hrabro je odlučio Tony.

Tony i ekipa odlučili su podeliti sa svojom publikom delove čak tri nove pesme i zatražiti mišljenje i pomoć najvažnijih kritičara.

Na Tonyjevoj službenoj FB stranici  facebook.com/TonyCetinskiOfficial, nalaze se delovi tri nove pesme. Možete ih preslušati i nakon što odlučite koja pesma je vaš favorit glasajte za baš tu pesmu.

Poslušajte delove ovih pesama i na našem portalu pa odlučite koja vam se najvise dopada.



Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>