Region

Svet

Ivan Ivanović kupio stan od 110.000 evra

Ivan Ivanović, voditelj TV Prve, nakon što se rastao sa ženom kupio je stan u novobeogradskom naselju Belvil i to za 110.000 evra.

Ivan Ivanović kupio stan od 110.000 evra



Stan koji je pazario voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i u koji se uselio pre nekoliko nedelja ima 60 kvadratnih metara i dvosoban je.

"Ivan Ivanović je kupio dvosoban stan pre otprilike mesec dana. Pre kupovine je podigao kredit. Radi se o velikoj cifri, tako da će voditelj dugo godina morati da otplaćuje svoj stambeni prostor. Ipak, budući da zarađuje i više nego prosečan Srbin, neće mu biti problem. Možda ga otplati i pre roka", saznali smo od izvora koji je sa njim neposredno dogovorio ovu kupovinu.

"U toj zgradi više nema takvih stanova, ali ima sličnih, modifikovanih dvosobnih, sa neznatno manjom kvadraturom. Kvadratni metar u naselju Belvil košta 1.836 evra, tako da za stan od oko 60 kvadrata, morate izdvojiti oko 110.000 evra", piše Blic.

Podsećanja radi, voditelj i njegova bivša supruga Zorica rastali su se u februaru ove godine. Tada su doneli odluku da ne žive zajedno, te se Ivanović iselio iz porodičnog doma. Iako se njihov razlaz, tada, nije činio konačnim, nesuglasice i razlike ipak nisu uspeli da prevaziđu.

"Umesto razvoda odlučili smo da se odvojimo na neko vreme i malo sredimo misli. Nismo očekivali ovoliko interesovanje medija, ali nam je drago što je to jedini problem koji Srbija ima poslednjih dana. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje ste čitali po novinama. Mi smo dvoje ljudi koji su živeli veliku iskrenu ljubav, koji sada pokušavaju da prevaziđu jednu krizu", izjavljivao je svojevremeno poznati šoumen, a nedugo zatim, u svojoj emisiji na TV Prvoj priznao je krah svog braka i potvrdio pisanje medija da se razveo.

Dojučerašnja supruga Ivana Ivanovića Zorica sa svog Fejsbuk profila skinula je muževljevo prezime i vratila svoje devojačko. Njihova osmogodišnja ćerka Staša živi sa majkom u porodičnom stanu, iz kojeg se voditelj pre nekoliko meseci iselio. Brigu o mezimici ipak vode oboje. Nedavno je voditelj, koji trenutno boravu u Njujorku, svoju ćerku vodio na letovanje u Istru, gde im je društvo pravila pevačica Nina Badrić.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>