Region

Svet

Milica Pavlović: Komplikacije posle operacije

Mlada pevačica iz poslednje sezone „Zvezda Granda“ Milica Pavlović žali što zbog operacije neće moći da nastupi u svom rodnom gradu, Leskovcu.

Milica Pavlović: Komplikacije posle operacije



"Milici je jako teško što neće moći da peva u svom gradu za ljude koji su glasali za nju tokom takmičenja i bez kojih ne bi uspela. Međutim, u ovom trenutku je morala da stavi zdravlje ne prvo mesto" -  otkrio je za „Pulsonline“ izvor blizak pevačici.

Naime, atraktivna pevačica je pre dva dana imala operaciju u Cirihu gde su joj hirurzi izvadili šipku iz ruke koja joj je ugrađena pre godinu i po dana kada je imala tešku saobraćajnu nesreću.

"Milica se polako oporavlja, ali ima nekih komplikacija od trenutka kada je izašla iz operacione sale. Odbija da priča medijima o svom zdravlju jer ne želi da je sažaljevaju" - rekao nam je izvor koji je zamolio da mu ne navedemo ime jer je pevačica strogo zabranila svom okruženju da se njeno stanje iznosi u javnost.

Inače, prema našim informacijama, Pavlovićeva će u Srbiju doći tek za mesec dana kada se potpuno oporavi i kada se njeno zdravstveno stanje bude stabilizovalo.Mi joj želimo brz oporavak.

Izvor: Puls
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>