Region

Svet

Veza Nikoline Kovač i Saše Kapora u krizi!

Mlade zvezde “Granda” Nikolina Kovač i Saša Kapor su, kao što je poznato, iako on to poriče, u ljubavnoj vezi, ali, prilično turbulentnoj.

Veza Nikoline Kovač i Saše Kapora u krizi!



Kako tvrdi izvor blizak popularnom paru, oni su se tokom boravka u Crnoj Gori stalno svađali. I taman kada okolina pomisli da su u dobrim odnosima, ponovo izbije nesporazum.

“Otkada je Saša imao incident na jednom beogradskom splavu, kada ga je policija privela zbog posedovanja oružja, Nikolina i on nikako da pronađu zajednički jezik. Stalno se svađaju i raspravljaju oko sitnica. Oboje su jedan period bili u Crnoj Gori, pa kada se nađu zajedno, stvarno deluju kao zaljubljeni par. Ipak, čim jednom od njih dvoje nešto nije po volji, odmah počne svađa. Ali, iako se posvađaju, nakon nekog vremena se ponovo pomire i onda je sve ponovo divno i sjajno. Naravno, do sledeće svađe. Postoji mogućnost da će se situacija po povratku u Beograd srediti, ali sada u Crnoj Gori je užasna”, izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom paru.

Kako bi saznali da li su ove tvrdnje istinite, novinari su kontaktirali sa lepom Sarajkom.

“Između nas dvoje je sve u redu, zajedno smo i sve lepo funkcioniše. Kao par, naravno da imamo različita mišljenja, ali se ne svađamo”, izjavila je Nikolina, koja se vratila iz Crne Gore u Beograd, odakle ide u svoj rodni grad.

Saša nije želeo da komentariše ništa o ovim saznanjima.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>