Svet

Region

Bivši muž Ejmi Vajnhaus na samrti

Blejk Fielder-Civil, bivši suprug Ejmi Vajnhaus, bori se za život u bolnici u West Yorkshireu. Kasno sinoć nađen je kako se guši u krevetu.Nagađa se da je uzrok koktel alkohola i tableta.

Bivši muž Ejmi Vajnhaus na samrti



Čak i nakon što je njegova velika ljubav preminula pre godinu dana od prevelike količine alkohola, Blejk, očigledno, nastavlja tamo gde je ona stala. Lekarski izveštaji kažu da je Blejk progutao jezik i umalo se ugušio u sopstvenoj pljuvačci, a navodno mu je otkazalo i levo plućno krilo. Priključen je na aparate i bori se za život.

Sara Aspin, majka njegovog 15-mesečnog sina Džeka, kaže kako mora da se pripremi i na najgore, na činjenicu da se Blejk možda više nikad neće probuditi iz kome. Lekarske prognoze nisu utešne, Sara je potvrdila da su joj dozvolili da ga 45 minuta drži za ruku jer su bili uvereni da će umreti.

Blejk i Ejmi su vodili neuspešne bitke protiv zavisnosti, a Vajnhaus je pronađena mrtva u julu prošle godine u svom stanu u 27 godini. Kao uzrok smrti navedena je prevelika količina alkohola, čak pet puta veća od dozvoljenog limita. Njena smrt je, slomila Blejka, a fanovima samo ostaje nada da će njegova priča ipak imati srećniji završetak.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>