Region

Svet

Golman Crvene zvezde Boban Bajković pregazio pešaka (Foto)

Boban Bajković , golman FK Crvena zvezda, juče je svojim „alfa romeom“ na pešačkom prelazu naleteo na 52-godišnjeg muškarca.

Golman Crvene zvezde Boban Bajković pregazio pešaka (Foto)



Nesreća se dogodila u 17.15 sati u Ustaničkoj ulici, kod tržnog centra, a pešak je kolima Hitne pomoći prevezen na VMA, gde je utvrđeno da je zadobio kontuziju glave i dva preloma u predelu vratnih pršljenova. Bajkovića je policija prevezla na analizu krvi kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola.



Prema rečima očevidaca, Bajković se u Ustaničku uključio iz poprečne uličice.

"Nije vozio brzo, a na semaforu je bilo zeleno svetlo i bilo mu je dozvoljeno skretanje udesno. Međutim, i na semaforu za pešake bilo je zeleno! Verovatno nije očekivao da će pešak nastaviti da prelazi preko zebre, a pešak je verovatno očekivao da će ga Bajković propustiti, pošto je već bio na pešačkom prelazu" - rekao je jedan od očevidaca.

Drugi svedok ispričao je za Kurir da nije video trenutak sudara, ali da je video Bajkovića pored oborenog pešaka.



"Doneo mu je vode i stalno ga zapitkivao kako je. Klečao je pored njega kako bi mu pravio zaklon od sunca. Nije se odvajao od njega do dolaska Hitne pomoći" - rekao je naš sagovornik. U Hitnoj pomoći su rekli da je pešak imao povredu glave i da se žalio na bol u vratu.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>