Region

Svet

Soraja uhapšena u Zagrebu!

Soraja Vučelić nedavno je privedena u Zagrebu zbog uznemiravanja javnog reda i mira. Starleta je boravila u Hrvatskoj zbog poslovnih obaveza.

Soraja uhapšena u Zagrebu!



Posle revije Soraja je sa drugaricama otišla u provod, gde je doživela veliku neprijatnost. Nju i njene prijateljice policija je privela u stanicu i nekoliko sati zadržala na ispitivanju.

"Tačno je, bila je u Hrvatskoj i imala je problem s policijom. Tu noć je izašla sa drugaricama, obilazile su noćne klubove i kad su se vraćale pred jutro, one su se, onako vesele, provukle kroz šiber “mercedesa”. Pratila ih je policija, ali pošto su bili u običnom autu, jer je reč o skrivenoj patroli, nisu ih primetilie. Tek kada su ubacili rotaciju i zaustavili ih, bilo im je jasno da su u problemu. Da stvar bude gora devojke sa sobom nisu imale ni lične karte, a to je u Hrvatskoj kažnjivo. Priveli su ih i u stanici su provele više sati jer su policajci morali sve da provere. Na kraju se sve dobro završilo" objašnjava izvor blizak Soraji.

Starleta je otkrila da nije želela da dečko brine te noći, pa ga nije ni obavestila da je u pritvoru.

"Nisam odmah zvala dečka da me vadi iz zatvora, a nije ni bilo potrebe. Sama sam se snašla, nisam htela da brine", navodi Soraja.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>