Region

Svet

Finalisti Zvezda Granda otkrili šta misle jedni o drugima i ko su im favoriti

Ova sezona Zvezda Granda definitivno će ostati upamćena kao jedinstvena po tome što je prvi put u finalu više žena nego muškaraca! U svakoj sezoni do sada najbolji odnos za dame bio je 50:50, dok su uglavnom bile u manjini. Sada, za titulu Zvezde Granda boriće se njih čak četiri – Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Nikolina Kovač i Milica Pavlović, a u konkurenciji su i dva pevača – Slobodan Rakić i Darko Martinović.

Finalisti Zvezda Granda otkrili šta misle jedni o drugima i ko su im favoriti



Iz baraža vratiće se još jedan takmičar, a ko će to biti saznaćemo naredne nedelje. Finalna emisija zakazana je za 23. jun, a tada ćemo definitivno saznati ko je nova Zvezda Granda i hoće li tek po drugi put (prva pobednica bila je Milica Todorović) ovu laskavu titulu osvojiti jedna devojka.

Vanja Mijatović iz Kraljeva najčešće je dobijala najviše bodova od žirija i postala je prepoznatljiva po svom elegantnom stilu i odličnom interpretiranju najzahtevnijih domaćih pop pesama. Milica Pavlović iz Leskovca, koja je privukla najviše pažnje medija i publike, često je bila kritikovana da više pažnje polaže na provokativan nastup, a da joj pevački kvaliteti nisu na najvišem niovu. Oko Pavlovićeve publika je podeljena, jedna strana je obožava i brani, a druga strana ju je čak i vređala i to uživo u nekoliko emisija “Narod pita”.

Bez obzira na sve i Vanja i Milica su prezadoljne svojim dosadašnjim uspehom, mada su saglasne da uvek može biti bolje. Trenutno su pre svega srećne jer su uspele sebi da obezbede siguran opstanak u najvećoj muzičkoj kući u regionu, a pored toga, njih dve kao i ostalih pet finalista će dobiti pesmu. Čim se takmičenje završi svi oni zajedno kreću na prvu radnu turneju sa “Grandom”.

“Ja sam pre svega prezadovoljna što sam ostvarila ovaj uspeh i taj osećaj me i dalje drži. Mada, bez obzira na sve, smatram da sam mogla daleko bolje. Sama sebi sam najveći kritičar. Neke kritike koje mi je žiri udelio tokom takmičenja nisu ništa, koliko sam ja sama sebe kritikovala. Veliki sam perfekcionista, ali ipak, nakon svega, ponosna sam na ono što sam uradila”, rekla je Vanja za Pulsonline.

I Milica, kao i Vanja uživa u velikom uspehu. “Drago mi je što sam uspela da obezbedim budućnost u ‘Grandu’. Nikada nisam bila razočarana sobom jer sam se uvek trudila da dam svoj maksimum. Čak i kada mi je bilo teško ili kada sam bila bolesna, što mi se desilo nekoliko puta za vreme takmičenja. Sada trenutno više analiziram svoje učešće da bih znala kako da se predstavim u finalu, jer želim da se dobrom pesmom i energijom na sceni odužim svima onima koji su bili uz mene u proteklih devet meseci”, rekla je Milica za ovaj portal.

Dok je Vanja Mijatović mogla potpuno zasluženo da uživa u plodovima svoga rada, odnosno izvođenjem pesama na sceni, dotle je njena suparnica u takmičenju Milica Pavlović često nailazila na teške “udarce”. U poslednjoj emisiji “Narod pita” čak ju je jedna gledateljka upitala da li otac gleda kako se ona predstavlja publici i šta misli o tome. Milica je joj je bez problema odgovorila da ona svog oca obožava, kao i on nju i da je ponosan na svoju ćerku.

“‘Ono što te slomi, samo jačim pravi te’, pa je tako i mene ovo takmičenje očvrsnulo. U početku sam sve te uvrede teško primala. I sada mi nije svejedno, ali vremenom jačam i zahvljajući ljudima koji veruju u mene i koji me podržavaju, ja nastavljam ovu borbu i ne želim da posustanem. Ljudi oko mene su me ojačali, naravno mislim na publiku koja me podržava i moju porodicu i prijatelje i hvala svima njima”, rekla je mlada pevačica iz Leskovca.

Što se tiče konkurencije, Vanja smatra da su svi oni jako dobri pevači i sve ih poštuje i smatra da su svi zasluženo došli do finala. Kraljevčanka tvrdi da je imala svog favorita u ovoj sezoni, ali da je on nažalost ispao. “Nažalost, ispao je momak za koga sam ja iz sve snage navijala u ovoj sezoni. Reč je o Milošu Brkiću iz Novog Sada za koga ću sigurno navijati u narednoj sezoni i želim mu svu sreću”, rekla je Vanja.

Sa druge strane, Milica tvrdi da nikog od drugih takmičara nije doživljavala kao konkurenciju ili protivnike. “Svi su izvanredni, svako od nas je zabllistao bar u jednoj emisiji. Svi su divni, lepi, mladi, talentovani i pre svega izvanredni vokali. Jedva čekam turneju sa svima njima. Što se tiče favorita, smatram da svako od njih može da bude pobednik. Svi smo mi različiti i svako peva ono što mu leži, ali ko god bude pobedio, svakako je zasluženo”, tvrdi Leskovčanka.

Ove subote održava se baraž i samo jedna osoba se može vratiti od njih šestoro. Vanja kaže da bi joj bilo jako teško da mora da odlučuje o jednom koji bi trebalo da se vrati i zapeva u poslednjoj emisiji jer je sa svima dobra. “Svi su mi jako dobri i teško mi je nekoga pojedinačno da izdvojim. Poslaću poruke za sve kandidate i za sve ću glasati, prosto ne mogu da izdvojim nekoga”, rekla je Vanja. Sa druge strane, Milica će u baražu ipak za nekog poslati malo više poruka. “U baražu navijam za više njih i očekujem da se neko od tih osoba vrati, ali svakako na prvom mestu bi želela da se vrati moj veliki prijatelj Nikola Bokun.”

Na pitanje šta misle jedna o drugoj dobili smo interesantne komentare. “Milica je jako dobra osoba. To je ono što sam mogla da zaključim za ovaj period koliko se viđamo od početka takmičenja. Sviđa mi se i njen izbor pesama u toku takmičenja, kao i njena pojava na sceni. Meni ne smeta kako ona igra, meni su super njeni načini predstavljanja u takmičenju”, rekla je Vanja.

“O Vanji uvek imam samo reči hvale. Opisala bih je kao vrhunskog pevača, zatim kao jednu elegantnu, a u isto vreme i seksi devojku koja pleni svojom dobrotom, a njen izvanredan vokal samo upotpunjuje priču”, opisala je Milica svoju koleginicu.

Izvor: Puls
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>