Region

Svet

Supruga Darka Radovanovića: Rane su i dalje sveže (Video)

Supruga tragično preminulog pevača Darka Radovanovića Maja Radovanović godinu dana posle njegove pogibije i dalje je neutešna i rešena da svaki datum koji s njim ima veze obeležava dostojanstveno kako četvorogodišnja ćerka Lara koju su dobili u skladnom braku ne primeti da je njen otac zauvek otišao.

Supruga Darka Radovanovića: Rane su i dalje sveže (Video)



Darko je poginuo u saobraćajnoj nesreći prošle godine 11. juna, a da tragedija bude veća, sahranjen je na ćerkin treći rođendan.

Nemerljivu tugu i bol pevačeva žena otkriva samo najbližima, a za Press je pred godišnjicu Darkove smrti istakla da čuva svaku uspomenu na njega i da će uvek izaći u susret onima koji žele da zadrže sećanje na njenu najveću ljubav.

"I danas nisam dobro jer su rane i dalje sveže, ali moje opredeljenje je da čuvam svoj mir, a pre svega mir naše ćerke. Neću dozvoliti da sećanje na Darka izbledi i on je svakodnevno prisutan u našoj kući, prvenstveno kroz pesme i fotografije" - rekla je Maja za Press i odbila do komentariše naše saznanje da se sa ćerkom preselila kod svojih roditelja jer je boravak u stanu u kome je živela sa Darkom za nju postao nepodnošljiv jer je bilo previše stvari koje nisu dozvoljavale da odagna tugu ni na čas.

Maja je bila velika ljubav i Darkov oslonac, a sreća njihove jedinice predstavljala im je imperativ. Od njegove pogibije brigu o Lari vodi sa svojom i Darkovom familijom i svi se trude da joj ugode u svemu jer je tata za nju „još na putu". Maja je za Press otkrila da su ona i ćerka materijalno obezbeđene.

"Nemam finansijskih problema. Već deset godina sam privatnik. Držim frizerski salon u Sremskoj Mitrovici i Lari ništa ne može da fali. Ona je mala i sa četiri godine ne može da shvati šta se dogodilo. Voli da sluša tatinu muziku. Spominje ga kao da je živ" - kaže Maja otkrivši da od suprugove smrti nema kontakt sa njegovim kolegama.

"Jedini prijatelj sa estrade Darku je bio kompozitor i tekstopisac Bane Opačić. On nam je odan i danas, kada Darka nema" - zaključila je Maja.

Pred godišnjicu smrti Radovanovića za Press govori i njegova bliska saradnica Ivana Selakov, sa kojom je snimio duet „Ako je do mene".

"I posle godinu dana od tragedije i dalje sam u šoku i neverici. Darko je bio takav da nije voleo da meša privatno i poslovno. Tako da posle njegove smrti koja me je izuzetno potresla nisam u kontaktu sa njegovom familijom" - istakla je Selakov.



Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>