Region

Svet

Merlin je škrtica, Hari voli glamur, a Čola opušta!

Fahrudin Pecikoza za sebe kaže da je zaradio mnogo para, ali da je mnogo i spiskao. Takodje priča o ljudima sa kojima saradjuje, a opleo je po Hariju Varešanoviću, Dinu Merlinu, dok je pohvalio Zdravka Čolića.

Merlin je škrtica, Hari voli glamur, a Čola opušta!



Pecikoza kaže: "Kada radiš sa Čolom, to je kao da si otišao u banju na lečenje. On te opušta. Hari Varešanović je da ne poveruješ! Kada sa njim radiš ploču, sve mora da bude visoka klasa - najbolji hotel, klopa, šampanjac... Hari daje atmosferu glamura."

"Dino će se cenkati za dve marke, a spiskaće tek onako 100.000 konvertabilnih maraka”, kaže Fahrudin. “Dino je veoma inteligentan čovek i ne voli da mu vređaju inteligenciju. Veliki je radnik i ne voli neradnike. Ustaće u osam ujutro, uzeće lopatu i mešaće beton, dok je Hari lenština, ne zna ni sijalicu da zameni, a električar je po zanimaju. Bešlića je najlakše prevariti. Vidi on to, ali lakše mu je da pusti nego da nekoga uhvati u laži. Merlina niko ne može da prevari, možda samo Bil Gejts!"

Kada se već priča o zaradi od pesama, Pecikoza dodaje: "U bivšoj Jugoslaviji sam za pesmu 'Prsten i zlatni lanac' dobio 70.000 maraka. To bi danas bilo 250.000 evra. Mnogo sam para zaradio, ali sam mnogo i spiskao"

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>