Region

Svet

Željko Joksimović povredio koleno vežbajući za Evroviziju

Popularni pevač i predstavnik Srbije na pesmi Evrovizije Željko Joksimović ispričao je kako se priprema za Evrosong, kao i to da će od rezervnih evrovizijskih pesama uskoro nastati album.

Željko Joksimović povredio koleno vežbajući za Evroviziju



"Pripreme su skoro gotove. U poslednjih mesec dana naporno sam vežbao, kao i moj tim. Nedavno sam povredio koleno, pa nisam mogao da radim sve vežbe, ali sam radio dosta. To je karantin u koji smo ušli i ja i moj tim i skoro smo spremni za nastup. Ne bih mogao baš da opišem kako se osećam pred ovo takmičenje, ali ja volim Evroviziju i radujem se učestvovanju na njoj. Očekujem da ćemo pobediti, ali neću biti razočaran ako se to ne dogodi. Ukoliko pobedimo, to neće proći bez velikog slavlja i fešte. Spremio sam 12 pesama za Evrosong, od kojih smo odabrali "Nije ljubav stvar", tako da će se ostatak pesama naći na mom sledećem albumu, koji planiram da izdam posle takmičenja" -rekao je Željko Joksimović za Blic.

Željko je veoma poznat po velikom broju fanova na Tviteru i Fejsbuku. Ipak, u poslednje vreme nije bio toliko zastupljen na socijalnim mrežama.

"Bio sam aktivan na socijalnim mrežama koliko sam mogao i koliko mi vreme dozvoljava, ali sam u kontaktu sa obožavateljima. Imaću više vremena kada se završi takmičenje. Odmor planiram na leto, ali je sada prerano da se govori o destinaciji, sve u svoje vreme" - rekao je Joksimović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>