Region

Svet

Sneki brani estradu od Vendi

 Nakon što je pre nekoliko dana objavila „listu za odstrel“, na kojoj je pogrdnim imenima vređala javne ličnosti, starleta Vesna Vukelić Vendi naknadno je na istu dodala Snežanu Babić Sneki. Zvezdi vašara zasmetalo je to što je dugonoga pevačica, koja je nedavno otvorila profil na Tviteru, stala je u odbranu svojih kolega, pa ju je dočekala na nož.

Sneki brani estradu od Vendi



"Ova Sneki je toliko retardirana da je to nemoguće. Žena je posesivna, dosadna je poput čička trake za anus. Polupismena krokodilka sa viškom muških hormona. Sreća je moja što sam pevala na vašaru, pa sam dobila diplomu da prepoznam muve poput tebe "– napisala je Vendi, pokrenuvši tako rat na društvenoj mreži.

" Vesna, odluči se da li sam muva ili korokodil. U svakom slučaju, mogu da te pojedem pismenošću" – odgovorila joj je britko Sneki, prenose Novosti.

Folk pevačica je podsetila Vendi na svoje hitove, uz objašnjenje da su iza nje ostale pune hale po Srbiji, i da ona nikada neće biti zaboravljena jer je bila zvezda, dok će nju publika pamtiti po filmovima za odrasle.

"Ona sad vređa Isidoru Bjelicu i Nebojšu Pajkića, i najpoznatijeg komediografa iz Crne Gore. Eto, svi su glupi, a ona je pametna" – napisala je Vendi, da bi joj Sneki odgovorila da se „ne pravi luda, jer je aludirala na filmove pre početka karijere“.

Novonastalom estradnom ratu ovde, svakako, nije kraj, jer zavađene pevačice ne prestaju sa prepucavanjem i vređanjem na „Tviteru“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>