Region

Svet

Grand: Ne postoji crna lista pevača

Možda je ovog vikenda Milica Pavlović prošla samo da bi se otklonila sumnja da takmičari ispadaju čim se opredele za pesmu nekog izvođača koji nije u Grandu.

Grand: Ne postoji crna lista pevača



Nije bilo čudno što se sumnjalo da direktoru produkcije nije prijalo što su neki raniji izvođači pevalipesme Nemanje Stevanovića ili Dare Bubamare, s obzirom ne to da su ovo dvoje pevača raskinuli saradnju sa "Grandom", i to na nimalo nežan način.

U prilog tome govorila je i statistika, pošto je jedan od takmičara, Miloš Brkić, ispao upravo kad je pevao pesmu Nemanje Stevanovića "Princ u tvojoj bajci", a Nevena Stojanović kad je pevala pesmu Dare Bubamare "Svi su tu kao nekada". Međutim, ovog vikenda je, valjda da ne bi sve bilo previše upadljivo, Milica Pavlović sa Darinom "Galamom" dobro prošla.

Zvaničnici "Granda" tvrde da nemaju ništa s tim.

"Već sedam godina, koliko traje takmičenje za „Zvezdu Granda“ kandidati sami biraju kompozicije kojim će se predstaviti i koje im, žargonski rečeno – najviše „leže“. “Grand produkcija“ se nikada nije mešala u njihovu odluku o tome šta će pevati, niti se to ikada dovodilo u pitanje" - navode u „Grandu“, dodajući:

Važno je da se takmičari predstave u što boljem svetlu, i mi nikome ne želimo da namećemo izbor pesme jer oni znaju s kojom pesmom će se najbolje predstaviti publici, tvrde u najvećoj muzičkoj kući u regionu, prenosi Puls.

S druge strane Dara Bubamara ne krije da joj je drago što takmičari biraju njene pesme.

"Znaš kako, uspešan je i „Grand“, a uspešna sam i ja. Niko od nas nije propao posle tog raskida saradnje. Meni lično ne smeta što neko iz te kuće peva moje pesme. To za mene može biti samo dodatno priznanje, znači i da mladi takmičari vole moje pesme. Posebno mi je draga što je pesmu „Galama“ otpevala Milica Pavlović, koja je jako energična i pozitivna na sceni"  rekla je Dara za Pulsonline.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>