Region

Svet

Aco Pejović: Laž je da jurim komšije metlom!

Kako se priča po beogradskom elitnom naselju Bežanijska kosa u kojem živi najviše muzičkih zvezda, Aco Pejović ozbiljno je zaratio s komšilukom. Ljute komšije redovno zovu inspekciju zbog njega i tvrde da neovlašćeno proširuje dvorište oko svoje kuće.

Aco Pejović: Laž je da jurim komšije metlom!



Svađe su sve žešće, a Pejović je navodno prošle nedelje jednu komšinicu jurio metlom!

"Slatko se nasmejah, ne znam šta da kažem. Ne pridajem važnosti čaršijskim pričama. U ovoj zemlji važi pravilo - sve dok se priča o tebi, znači da postojiš. Kad priče i tračevi prestanu, gotov si i nema te više. Neka priča ko šta hoće, nikome ne možemo zabraniti da uživa u tome. Da nisam uspešan, nikome ne bih smetao i nikome ne bi palo na pamet da priča svašta o meni. Zapravo, nikoga ne bi ni zanimalo ko sam", kaže Pejović.

"Imam sjajan komšiluk s kojim se odlično slažem, a nekad i kaficu zajedno popijemo. Sve te priče su verovatno potekle od nevaspitanih i bahatih ljudi koji svoje pse dovode na livadu koja je pored moje kuće. Dovedu ih lepo da obave šta treba, okrenu se i odu, umesto da počiste za svojim ljubimcima. Priznajem, ludim od takvih, bezobraznih i nevaspitanih ljudi", kaže Aco za Vesti on line.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>