Region

Svet

Djus: Ne znam zašto sam izbačen

Ivan Ivanović Đus prvi je učesnik svih rijaliti emisija ikada emitovanih kod nas koji je izbačen zbog fizičkog obračuna. I to ne bilo kakvog, već onog koji je okarakterisan kao "seksualno zlostavljanje”.

Djus: Ne znam zašto sam izbačen



Usred "seks-afere” na "Farmi”, pored Đusa, našao se Miloš Bojanić i njegova zadnjica, a iz produkcije kažu da  reper ostaje bez ijednog dinara koji je predviđen honorarom. Incident na "Farmi"', koji će bez sumnje dodatno povećati gledanost, desio se u noći između subote i nedelje.

Sve se odigralo taman kada se činilo da se Miloš Bojanić, koji je treći put uspeo da izbegne izbacivanje, pomirio sa Đusom i Gagijem. Kako bi ozvaničili pomirenje, svi su se izljubili, ali je Đus prokomentarisao "gde baš u usta", nakon čega se Miloš opet naljutio i zapretio da će dokazati da je Đus gej kad izađu sa "Farme". Miloš je čuo da mu je reper opsovao majku (što se ne čuje na snimku), a posle čega su jedan drugom uputili bezbroj uvreda i psovki. "Ti si homoseksualac i reći ću svima da znaju. Takvima nije mesto ovde", vikao je Miloš, a Đus mu je odbrusio: "Ostao ti je kondom u du*etu i spe*mić u zubu!"

Posle svađe, Miloš je legao da spava, a Gagi je odlučio da mu vrati za sva maltretiranja. Pokušavao je da ga probudi, a onda je Đus prišao i uhvatio ga za zadnjicu preko ćebeta. Bojanić ni u jednom trenutku nije reagovao. Petnaestak minuta kasnije, Zadruga je poslala pismo u kom je Đusu saopšteno da ima pet minuta da napusti farmu.

"Farmeri, u toku noći na imanju je došlo do situacije koju ne smemo da tolerišemo. Na vaše međusobne pretnje i uvrede ne reagujemo, jer smo već mnogo puta napomenuli da je to stvar vaših međuljudskih odnosa, ali smo isto tako rekli da su svaki fizički kontakti strogo kažnjivi i apsolutno zabranjeni. Farmer Ivan je, pored brojnih verbalnih provokacija koje nisu kažnjive, fizički i seksualno zlostavljao farmera Miloša Bojanića, što se na 'Farmi' kažnjava najstrožijom kaznom. Zbog toga što je Ivan večeras hvatao zadnjicu Miloša i stavljao prst na isto mesto, odlučili smo da ga kaznimo – napolje", stajalo je u pismo koje je Gagi uz poteškoće pročitao farmerima, koji nisu mogli da veruju šta se događa.

Slično je reagovao i Đus, koji je dva puta pitao da li je to istina, nakon čega je morao da se spakuje i napusti imanje usred noći. Po njegovom odlasku ogorčeni farmeri su napisali grafit "Svi smo mi Juice“ i osuli paljbu po Bojaniću i izmenjali su sa njim salve uvreda. Psovke su trajale sve dok Bojanić nije otišao u štalu da spava, ali su neki od učesnika ostali još oko jedan sat komentarišući Miloša.

Tokom jučerašnjeg dana farmeri su sklopili pakt da više sa Bojanićem ne progovaraju ni reč. "Pošto je diskvalifikovan, Đus neće dobiti nikakav honorar. Gagi je sve vreme bio pored njega, ali nije dirao Miloša kao Đus. Činjenica je da je Miloš veoma grub verbalno, ali to nije kažnjivo. Pravila su jasna", rekla je Maja Govedarica, PR "Farme”, objašnjavajući da niko, pa ni Miloš, nema poseban status.

Reper se povukao u kuću po odlasku s imanja u Lisoviću. Đus priznaje da nije potpuno siguran šta se sve dešavalo i dodaje da trenutno ne želi da priča o detaljima. "Ne želim još da pričam o izbacivanju i šta ću uraditi jer nisam potpuno siguran šta se desilo. Za nekoliko dana ću objasniti medijima sve šta imam, ali tek kada pogledam snimke. Prvo moram da se čujem i vidim sa ljudima koji su doneli odluku da budem izbačen, pa tek onda da komentarišem, morate i mene da razumete", rekao je Ivan za "Alo!" i dodao da sada želi da se odmori.

"Sada samo želim da se odmorim i da budem u svojoj kući sa meni dragim ljudima", rekao je reper. Ipak, ekipa "Alo!" je potražila Đusa u beogradskom naselju Braće Jerković, gde živi. Kada su pozvonili na njegov interfon, nakon što su se predstavili i potražili Đusa, devojka koja se javila vrlo zbunjeno i kratko je odgovorila: "Pogrešili ste" i spustila je slušalicu interfona. Komšije sa istog sprata su potvrdile da su pozvonili na dobar broj i da nisu pogrešili.

Ubrzo nakon toga, Ivanović je uključio svoj telefon, koji je, inače, od izlaska bio nedostupan, i rekao da ne želi čak ni da se slika ovih dana. "Glava i telo su mi isti, tako da moje slike možete da skinete i sa interneta. Razumem vaše interesovanje, ali razumite i vi mene", ljubazno je objasnio Đus. Inače, ove sezone je Zadruga izbacila i pevačicu Indi, protiv koje su najavili i tužbu u kojoj će tražiti odštetu od 50.000 evra.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>