Region

Svet

Cecini fanovi ipak ispred njene kuće: Pozdravila ih sa prozora (Video+Foto)

Iako je pre par dana odlučeno da neće biti masovnog okupljanja fanova Cece Ražnatović, povodom njenog izlaska iz kućnog pritvora, neki nisu izdržali i pojavili su se u toku prepodneva ispred Cecine kuće.

Cecini fanovi ipak ispred njene kuće: Pozdravila ih sa prozora (Video+Foto)





Podsetimo da je Ceci Ražnatović danas istekla kazna kućnog pritvora koja je trajala osam meseci. Pevačici su jutros oko 8.30 časova pripadnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija skinuli elektronsku narukvicu.

O povratku na slobodu i raznih špekulacija tim povodom, Ceca se oglasila na svom tviter profilu na kojem je demantovala natpise dnevnih novina o tome da pravi žurku, da je kupila garderobu za ovu priliku, pa i to da je davala bilo kakve izjave.

I pored očekivanja da će Ceca odmah nekuda otići, ona je rešila da ostane kući, i odmori se od svega bez presije.



Bila je iznenađena kada je pogledala kroz prozor i videla veliki transparent podrške preko puta, a neki od najvernijih fanova su ipak odlučili da dođu i pozdrave svoju miljenicu. Njih 15-tak se okupilo i radovalo slobodi svoje miljenice, a u jednom trenutku su počeli da skandiraju pevačicino ime. Ceca se pojavila na prozoru, nasmejala se i mahnula im!








Ceci sada preostaje da se za ovakvu podršku i ljubav oduži svojim fanovima novim spotovima i fenomenalnim nastupima, na koje uskoro kreće.

Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>