Region

Svet

Leontina: Nisam kul! Ja sam majka

Popularna pevačica priča o svojoj ulozi majke i kako joj, sada već bivši suprug nije pomagao u kući.

Leontina: Nisam kul! Ja sam majka



Pre nekoliko dana Lontina i Filip Pat su šokirali javnost objavivši da se razvode. Leontina i Filip Pat imaju ćerkicu koja će uskoro napuniti dve godine i Leontina tvrdi da je ona ispunjenija od kada je postala majka.
 
"Sa 39. godina sam rodila ćerkicu.Ja sam majka, naravno da nisam kul. Kada dobijete prvo dete u mojim godinama previše ste brižni. Iako ja jesam "konrol frik" ne želim ništa da prepustim šansi. A prija mi što mogu da NE izlazim"- nasmejala se Leontina i dodala:
 
"Ja mogu da odbijem gostovanje u emisiji ako je posle pet popodne jer se moja ćerkica tada budi. Prosto te ta mala osoba ispunjava i sve svoje obaveze krojiš prema njoj."
 
U emisiji "Ja to tako" gde je gostovala, između ostalih i Leontina, pričalo se o porodici i karijeri jedne žene. Voditeljka je pročitala rezultate neke ankete gde se navodi da bi žene pre izabrale finansijski stabilnog muškarca jer on može da ima omogući da ne rade a da imaju sve:
 
"Naravno da bih volela da po ceo dan budem na pedikirima i manikirima, pozorištu i bioskopu, da se bavim samo detetom i da mi moj suprug to omogući ali zaposlena žena je srećna kada sve to sama sebi može da priušti a da nikoga ne vuče za rukav"- rekla je Leontina i dodala:
 
"Ja se često šalim na fejsbuku i stavljam ststus "Dan mrmota" jer svaki, naročito kada je moja ćerkica bila beba, svaki dan liči na predhodni. Buđenje, kupanje, klopica, rtić, parkić, pranje ruku, klopica i se tako u krug. Kada je bila baš beba, kukala sam i moram am priznati da moj posao, moja karijera nije ni 3% od posla majke."
 
Zatim je voditeljka pokrenula pitanje muškog pomaganja u kućnim poslovima:

"Ne nisam se dogovorila sam partnerom da delimo kućne poslove" - kratko je odgovorila leontina.
 
Pitanje je bilo upućeno od strane psihijatra koji je tvrdio da parovi koji se igraju društvenih igara pre opstaju nego parovi koji gledaju televiziju zajedno:
 
"Nismo se igrali. Kada sve da postignem pa još da igramo jamb ili karte? Moj brak jeste bio kratak, ubrzo došlo je i dete pa mi zaista nije nedostajalo igara. Valjam se i sada po podu i igram sa njom po ceo dan. Sa partnerima, uopšteno, sam imala druge zanimacije, šetnje, pozorišta, bioskopi, šoping a i saradnja na poslu, jer su moji partneri bili iz moje branše ili blizu te smo uvek imali tema za razgovor a ne da igramo karte."
 
Na kraju emisije postavljaju se pravila ponašanja obe strane kako bi brak uspeo, da se ljudi druže i pričaju, da se vole, da imaju zajedničke teme, da muškarac pomaže a žena da ima uspešnu karijeru i naravno redovan seks na šta se Leontina nasmejala:
 
"Pa, po Vašim istraživanjima ja sam trebala da imam najuspešniji brak."

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>