Region

Svet

Dženan Lončarević snimio spot za pesmu Tugo srećan put

Pevač Dženan Lončarević završio je snimanje spota za pesmu "Tugo srećan  put" sa njegovog poslednjeg albuma.

Dženan Lončarević snimio spot za pesmu Tugo srećan put



Za ekranizovanje pesme Dženan je po četvrti put zaredom angažovao ekipu DJ DaJo Production pod rediteljskom palicom Harisa Dubice.

Novi spot je snimljen kao kratak film koji se odvija u Americi i na Balkanu. Dženanova devojka koju glumi Gabriell Covers otišla je da radi i da živi u Njujork.. 

U novom spotu se mogu videti sve lepote ovog grada,  kao na primer Times Square, Brooklyn Bridge, Central Park, Wall Street itd.

Dženan je ostao kod kuće i misli na svoju ljubav u dalekom gradu, a ni ona nije ostala imuna, tako da se ponovo susreću. U kom gradu se taj susret dešava i da li će biti pomirenje, to ćete videti tek na leto, pošto će pre ovog spota biti prikazan spot za pesmu "Sasvim sam"`, koji će raditi ista ekipa.

Pored Gabriell u videu se pojavljuje ulični muzičar Twi, koji je odsvirao celu pesmu na gitari u centru Njujorka. Snimanje je trajalo četiri dana snimalo se čak iz helikoptera.

Zbog Dženanovog ogromnog uspeha sa novim albumom "Zdravo dušo" , pola godine se čekalo da se snimi i Dženanov deo spota u Beogradu, pošto je bio prezauzet. 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>