Region

Svet

Filip ostavio Leontinu zbog pevačice?!

Da za razvod nije uvek potrebno dvoje, već ponekad i više osoba, izgleda da se pokazalo u slučaju Leontine i Filipa Pata. Naime, jedan od uzroka njihovog razvoda je navodna Filipova prevara, za koju je njegova još uvek aktuelna supruga nedavno saznala!Nakon dve i po godine idiličnog braka, kantautorka i njen suprug i kolega odlučili su da se razvedu, a kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog paru, razlazu je kumovalo to što su do pevačice dospele priče da je muž vara.

Filip ostavio Leontinu zbog pevačice?!




"Već duže vreme po čaršiji kruži priča da je Filip u tajnoj vezi s jednom anonimnom pevačicom. Bilo je samo pitanje vremena kada će ta priča dospeti i do Leontine, koju je vest o preljubi ostavila bez teksta. Međutim, umesto da ona bude ta koja će pokrenuti razvod, to je učinio njen suprug, koji želi da se sporazumno raziđu" - kaže naš izvor.

"Iako važi za „čeličnu lejdi“, saznanje da je prevarena Leontini je jako teško palo jer nije mogla da shvati da čovek kome se zaklela na vernost do groba može tako nešto da joj priredi. Kako sada stvari stoje, njih dvoje će se uskoro razvesti, i to sporazumno, a brigu o njihovoj dvogodišnjoj ćerki Luciji verovatno će preuzeti majka" - kaže naš sagovornik i otkriva da je uskoro bivša gospođa Pat veoma razočarana u supruga.

" Leontina je izuzetno uspešna i ambiciozna osoba, dok za Filipa Pata skoro da niko nije čuo sve dok nije ušao u vezu s njom. Od anonimnog violiniste, ona je napravila poznatog muzičara koji ju je na kraju izneverio. Inače, svi koji su se zateki na Dan zaljubljenih u jednom prestoničkom klubu u kojem je Filip nastupao mogli su da se uvere kako on non-stop kucka poruke i dopisuje se sa devojkom koju je kasnije najavio kao svoju specijalnu gošću.".. - završava izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost ove priče, pozvali smo Leontinu, koja nije želela ništa da kaže, dok je Filip Pat samo odbrusio:

"Mislim da sam bio dovoljno jasan sa saopštenjem koje sam poslao vašoj redakciji."

Poznata pevačica, kompozitor i tekstopisac i mladi violinista upoznali su se na takmičenju bendova „Battle of the bands“ u jednom beogradskom klubu. Leontina je tada bila predsednica žirija, dok se Filip takmičio sa svojim bendom. Venčali su se u septembru 2009, posle samo tri meseca zabavljanja. Kao plod njihove ljubavi, na svet je 2010. godine došla ćerka Lucija, koja u aprilu puni dve godine.

Izvor. Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>