Region

Svet

Goca Božinovska ljuta na ćerku Jelenu zato što je dobra!

Goca Božinovska je poznata po svome dobrom srcu. Kad god vidi nekoga ko je u nevolji, ne časi časa nego pruža i šakom i kapom.

Goca Božinovska ljuta na ćerku Jelenu zato što je dobra!



"Nedavno mi je na vrata dolazio stariji čovek, pričajući da je dijabetičar i moleći me da mu dam novac za insulin. Rekla sam mu da dođe sledećeg dana, da proverim koliko je ozbiljan. Nisam htela da mu dajem pare u ruke, otkud znam za šta mu trebaju, već smo zajedno otišli u apoteku u Surčinu i kupili insulin", priča Božinovska.

Njena ćerka Jelena Vučković je, po rečima mama Goce, gora od nje i ljuti je što pored toga što lepo radi i zarađuje od nje traži novac za cigarete.

"Ona je u stanju i poslednji zalogaj da da drugome. Lepo je biti osetljiv, human i darežljiv, ali ne mogu više. Ako je ne zaustavim, ni za 'leba neće imati! Da sam bila toliko galantna kao ona sada mogla bih samo da prosim. Iako lepo radi i zarađuje, ona od mene traži pare za cigare. Stalno je bez novca i moram da je spasim od njenog mekog srca, dobrote i sažaljivosti. Daje drugaricama šakom i kapom, konobarima ostavlja uvek duplo... Nismo, brate, milionerke pa da možemo tako", kaže Božinovska.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>