Region

Svet

Olja Crnogorac i Jelena Kostov zajahale konja (Foto)

Dok estrada mahom zimuje na Kopaoniku i luduje na motornim sankama, Olja Crnogorac i Jelena Kostov vole Zlatibor i drugačije prevozno sredstvo!

Olja Crnogorac i Jelena Kostov zajahale konja (Foto)



Naime, ove dve poznate dame odabrale su malo mirnije mesto za zimske čarolije, a glavna atrakcija bio im je konj, pa su i jedna i druga upregle svog i jahale po dubokom snegu. Izgleda da Olji i Jeleni nije teško da obezbede prevoz na kojoj god destinaciji da se zateknu, pa su tako i na zavejanom Zlatiboru pronašle rešenje da ne bi pešačile i umarale svoje duge noge.

S obzirom na to da skijaška odela nisu mogla da otkriju njihova zmijska tela, ove dve lepotice su našle način da se skinu i dozvole jačim polovinama da u hladnim danima malo pare oči, naravno, u spa centru! Crne kupaće kostime iskoristile su da pokažu bujna silikonska poprsja. Muške poglede su ignorisale i uživale u ženskom društvu, a očigledno je da im je to bilo dovoljno da pregrme minus 15 stepeni, koliko je u tom trenutku bilo napolju.

Inače, susret zvezde “Granda” i starlete desio se krajem prošle nedelje, kada je Jelena imala nastup u jednom kafiću na Zlatiboru, gde peva već duži period svake nedelje. Olja je ispričala kako su se provele i otkud njih dve zajedno: “Srele smo se namerno na Zlatiboru. Snimale smo nešto zajedno, ali o tom potom, saznaće se” - rekla je Olja Crnogorac za Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>