Region

Svet

Saša Popović ljut na Elektrodistribuciju!

Sinoć je održan još jedan krug takmičenja za "Zvezdu Granda". Iz daljnjeg takmičenja je ponovo ispala Katarina Didanović.

Saša Popović ljut na Elektrodistribuciju!



Deo emisije sa predstavljanjem kandidatkinja i komentarima žirija je snimljen u petak, a drugi deo kada Saša Popović daje još minut za glasanje i samo proglašenje ko ispada iz daljnjeg takmičenja emituje se uživo subotom. Onog momenta kada je Popović objavio da glasači imaju još samo jedan minut za glasanje slika se zamrzla, a nakon reklama pušten je film uz obaveštenje da je u studiju nestala električna energija.

Nakon nekog vremena prekinut je film i pušten je live prenos iz studija. Saša Popović, vidno iznerviran je rekao da "pored svojih 30 godina karijere nikada nije doživeo ovako nešto" i da je "Elektrodistribucija morala da najavi isključenje".

Elektrodistribucija je po preporuci Vlade Republike Srbije, u cilju štednje potrošnje struje, isključila celokupni kompleks "Avala filma" u okviru kojeg se nalazi i sam studio Pink televizije odakle se uživo prenosio šou program.

"Došlo je do nenamerne greške Elektrodistribucije koja je postupila prema naredbi Vlade Republike Srbije, ali nije uzela u obzir da se u jednom od studija "Avala filma" odigrava direktan prenos emisije "Zvezde Granda". Nakon naše intervencije, struja je uključena nakon 15 minuta, a onda je obavljeno i proglašanje od strane voditelja emisije. Još jednom se izvinjavamo gledaocima zbog ove nepredviđene situacije",  saopštili su iz press službe RTV Pink.


Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>