Region

Svet

Sale Tropico bend: Jovana i ja jedva čekamo da vidimo našu bebu (Video)

Tropico bend neposredno pred Novu godinu izbacio je novi album pod nazivom "Tropico bend 2011".

Sale Tropico bend: Jovana i ja jedva čekamo da vidimo našu bebu (Video)



Frontmen grupe Aleksandar Cvetković u intervjuu za Svet Plus portal otkrio je kako je publika reagovala na nove pesme, šta možemo da očekujemo u novom spotu "Zaboravi" koji su nedavno snimili, kako je došlo do saradnje sa Dženanom Lončarevićem, kao i to da li se priprema za ulogu oca i koliko mu se život promenio od kada je u braku sa pevačicom Jovanom Pajić.

"Reakcija publika na novi album je jako dobra, pesme su sve slušanije zbog čega nam je jako drago, a na nastupima se najviše traže numere "Zaboravi", "Prvi sneg" i "Minsko polje" - kaže Sale i dodaje da će spot za pesmu "Zaboravi biti totalno drugačiji od svega do sada što su radili:

"Ne bih puno da pričam o spotu, jer je to za sada tajna. Biće jako dobar i energičan pošto je i pesma takva. Ono što mogu da otkrijem je, da ćemo pevati iz televizora, koji će gledati jedna devojka" - rekao je kroz osmeh pevač.

Tropico bend je u novembru snimio duet sa Dženanom Lončarevićem "Veruj bratu" koji je bukvalno preko noći postao veliki hit, a kako je došlo do saradnje Sale objašnjava:

" Dobili smo duetsku pesmu od Dragana Brajovića Braje i onda smo razmišljali sa kim bi mogli da snimimo pesmu i doneli zajedno odluku da bi Dženan bio najbolji izbor. Njemu se jako dopala pesma, za par dana smo snimili spot i eto i danas se sluša i živi" - kaže frontmen grupe i dodaje:

"Dženan je vrhunski momak, mi smo pre svega jako dobri prijatelji, pa onda tek saradnici".

Aleksandar Cvetković sa pevačicom Jovanom Pajić očekuje bebu, a koliko mu se život promenio od kada je u braku i da li je uzbuđen zbog najvažnije uloge u njegovom životu, Sale kaže:

"Jako sam uzbuđen i da budem iskren jedva čekam da postanem tata. Od kada sam u braku sa Jovanom život mi se nije promenio mnogo, ali verujem da će mi se dosta promeniti kada dođe naša beba".

Iako će postati tata, Aleksandar ne planira da zapostavi muziku već će se truditi da slobodno vreme provodi uz svoju porodicu:

" Sve ostaje isto, samo što ću manje spavati i što ću više vremena kad ne radim provoditi kući".

Na pitanje, kakva je Jovana kao trudnica, pevač kaže: "Jovana je super, nekada i meni bude teško kada je njoj teško. Znate kako je kada nosite bebu osam meseci u stomaku pa ti onda sve smeta i negde mislim da i ona jedva čeka da se porodi, prvenstveno zbog toga što jedva čekamo da vidimo našu bebu" - kaže Sale na kraju razgovora i dodaje da u njegovom slučaju vernost i posao idu zajedno i da nema mesta ljubomori.

Tropico bend će za Dan zaljubljenih nastupiti u Smederevskoj Palanci.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>