Region

Svet

Aleksandra Bursać odmerila snage sa dečkom na snegu

Da muškarci nisu uvek snažniji pol pokazala je Aleksandra Bursać, koja se savršeno snašla u odmeravanju snaga sa svojim dečkom Borisom! Naime, Bursaćeva je iskoristila ove snežne dane i izvukla dečka napolje kako bi se malo poigrali.

Aleksandra Bursać odmerila snage sa dečkom na snegu



Grudvali su se, jurili, valjali po snegu, a hladnoća im, sudeći po fotografijama koje je pevačica postavila na svom „fejsbuk“ profilu, tog popodneva uopšte nije smetala. U njihovoj maloj borbi je, izgleda, bolja bila pevačica. Pobedu je odnela u trenutku kada je skočila na Borisova leđa i zalepila mu grudvu za lice. Da se poraženi nije ljutio i da je sve ovo bila mala igra pokazuje to da su sve začinili slatkim poljupcima.

Mladi par deluje veoma zaljubljeno, čak i kada se juri po snegu. U ovoj igrici brži je bio Boris, koji je svoju dragu uhvatio, podigavši je visoko. Pokazao je da ima snage, ali ga je Aleksandra oborila i uvaljala u sneg.

Iako se mnogi od nas žale na ove snežne dane i ne izlaze iz kuće, mladi zaljubljeni par je pokazao da i po snegu može lepo da se zabavi, a da ne bude hladno. No, lako je njima kad ih greje ljubav!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>