Region

Svet

Veliki koncert Zdravka Čolića 8. marta u zagrebačkoj Areni

Prvi ovogodišnji koncert Zdravko Čolić održao je u Salzburgu i pokazao da je u odličnoj formi. Svojim obožavaocima koji su do poslednjeg mesta ispunili klub, Čola je poklonio predivan koncert i otkrio kako je to samo deo onog što sprema za svoju zagrebačku publiku 08.03.

Veliki koncert Zdravka Čolića 8. marta u zagrebačkoj Areni



Dobro raspoložen i nasmejan Čola je uživao u Mozartovom gradu i zadovoljno pozirao na Salzburškim ulicama.

"Najlepše u ovom poslu je deliti emocije s ljudima  u dvorani. Želim svim Zagrepčankama  i Zagrepčanima  pripremiti veče za pamćenje.Osećam veliku odgovornost prema svakom ko će 8. marta doći u Arenu Zagreb i obećavam najbolje od sebe.“ Izjavio je Čola pred zagrebački nastup.

Koncert Zdravka Čolića za Međunarodni dan žena 08.03.2012.otvara koncertnu sezonu u zagrebačkoj Areni. Neponovljivi hitovi u izvođenju neprikosnovenog šarmera ispuniće najveću dvoranu na našim prostorima.

Pesme koje će Zdravko Čolić pevati pred svojom vernom publikom biće retrospektiva njegove bogate karijere upotpunjene novim hitovima sa poslednjeg albuma.

Čola je prepoznatljiv po svojim neverovatnim vokalnim veštinama i neprikosnovenom šarmu. Već decenijama nebrojenim hitovima osvaja srca publike u regiji , ali i šire.

Za najsrećnije fanove, partner zagrebačkog koncerta, Koestlin priprema prigodno iznenađenje. Sve što Vam je potrebno je malo sreće i da baš Vaša ulaznica bude jedna od 10 koja Vas vodi na slatko mesto u Areni. Koestlin Vam uz kupljenu ulaznicu poklanja prigodni slatki paket proizvoda i CD/DVD Zdravka Čolića!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>