Region

Svet

Novi duet Cvija i Željko Vasić uskoro! (Video)

Stefan Cvijović, poznatiji kao Cvija, ovih dana privlači pažnju javnosti duetom sa Darom Bubamarom. Za sebe kaže da ga slava nije promenila i da mu je bitno samo ono što o njemu misle ljudi koji ga znaju ceo život.

Novi duet Cvija i Željko Vasić uskoro! (Video)



"Dara je ogroman profesionalac, jedan veliki pozitivac i car, slobodno mogu tako da kažem. Toliko iskustva, ni malo isfoliranosti i loše energije. Jedno veliko iskustvo za mene. Radimo trenutno na njenom novom albumu, i jako sam srećan zbog toga", kaže Cvija na početku intervjua.

Njegovoj popularnosti doprineo je i remix pesme "Đipaj", na kojoj je radio sa Sanjom i Balkanikom.

"Andrej Ilić i ja smo mnogo dobri prijatelji. Došao je na ideju da se remixuje orignal pesma "Đipaj", bilo mi je zadovoljstvo. Uradio sam, Sanji se svidelo i odmah smo snimili spot. Jedno veliko iskustvo u mom životu", kaže Cvija.

Cvija voli duete i najavljuje nove.

"Navikao sam na duete, volim to. Biće i solo singla ali pre toga ide pesma sa MC Yankom i DJ Mlađom, pa sa MC Stojanom. Takođe, Željko Vasić izbacuje album na kome će se naći naš duet.

Saradnja sa najboljima iz muzičkog posla mu je donela dosta toga.

"Retko ko ima šansu da radi sa ljudima sa kojima sam ja radio i radim i dalje. Duet sa MC Stojanom će imati i još jednog pevača na pesmi, sigurno jednog od najboljih", završava priču za naš portal ovaj talentovani mladić.





Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>