Region

Svet

Emina Jahović: Od kako sam se udala postala sam uspešnija!

I ako je u osmom mesecu trudnoće Emina radi punom parom. Kako smo već pisali prošle nedelje je ugostila Dženana Lončarevića u Istanbulu i s njim snimila duet koji nosi radni naziv “Beograd priča”.

Emina Jahović: Od kako sam se udala postala sam uspešnija!



U intervjuu supruga Mustafe Sandala otkriva zanimljive detalje iz rpivatnog života:

“I u osmom mesecu radim i zaista maksimalno uživam u poslu. Tokom prve trudnoće nisam imala inspiraciju, dok je tokom ove nastao najveći broj pesama za novi album. Duet sa Dženanom je snimljen i oboje smo uživali u studiju. Pronašli smo u sebi energiju koju pesma nosi i mislim da smo je odlično izneli”, kaže Emina na početku razgovora za Kurir.

Da li to znači da niste razmažena trudnica? “Naprotiv! Mada, svaka žena na svoj način podnosi trudnoću i nijednu trudnicu ne bih nazvala razmaženom, jer to ne treba tako da se tumači.”

Planirate snimanje spota već za mart. Zar nećete napraviti pauzu posle porođaja? “Genetika je čudo. Ako sve bude kao s prvom bebom, veoma brzo ću biti spremna za nove radne pobede.”

Da li ste se spremili za porođaj i zakazali termin? “Još nisam zakazala termin, ali i ovog puta ću se poroditi carskim rezom.”

Hoće li Mustafa ponovo prisustvovati porođaju? “Naravno da hoće! Što se tiče njegovih poslovnih obaveza, one neće mnogo trpeti, to je sigurno.”

Kako ste tokom obe trudnoće uspeli da očuvate atraktivan izgled? “Mislim da je i to stvar genetike, možda malo i vežbanja.”

Kaže se da su muškarci ljubomorni pre braka, a žene u braku. Jeste li i vi ljubomorni? “Malo ljubomore uvek postoji i u vezi i u braku. Naš je zasnovan na ljubavi i poverenju, tako da takve situacije nemam.”

Smatrate li se još uspešnijom osobom otkako ste se udali i oformili porodicu? “Svakako. Porodica je glavni oslonac za sve. Podrška porodice daje vam dodatnu energiju i gura vas dalje.”

Na koji način rešavate nesuglasice u braku? “Kompromis je rešenje za sve” rekla je Emina za Kurir.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>