Region

Svet

Mina Kostić u Australiji naletela na Kajli Minog

Pevačica Mina Kostić nedavno se vratila sa turneje koju je imala po Australiji i prema svemu sudeći jako lepo se provela. Pored divnih koncerata koje je imala i krpica koje je pokupovala svojoj ćerkici i sebi, Mina je imala priliku i da sretne jednu od najveći australijanskih zvezda pevačicu Kajli Minog.

Mina Kostić u Australiji naletela na Kajli Minog



"Ovo je bila moja prva poseta Australiji i zaista sam oduševljena kako su me naši iseljenici prihvatili. Veoma su ljubazni i srdačni, a među njima sam stekla i nekoliko prijateljica s kojima sam ostala u kontaktu. Vreme je bilo prelepo, pa sam jedan dan iskoristila da se osunčam na božanstvenoj plaži Paradiso. U Melburnu sam najduže boravila, a posebno me je oduševio čuveni restoran “Versaće”, u kom sam večerala s prijateljima" – kaže Mina i dodaje da je u jednom tržnom centru naletela na Kajli Minog koja je u prirodi mnogo lepša bez šminke:

"Dok sam s prijateljicom šetala po Sidneju, pored nas je prošla devojka s tamnim naočarima koja mi se učinila poznatom. Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim da je to Kajli Minog, a tek kada je nekoliko tinejdžera počelo da je doziva, bila sam sigurna da nisam pogrešila. Deluje kao da ima svega tridesetak godina i još je lepša bez šminke" - izjavila je Mina koja je ovo putovanje iskoristila i za dobar šoping:

"Prtljag mi je bio težak skoro 40 kilograma, ali ne žalim što sam morala dodatno da platim. Najviše sam stvari kupila ćerki Anastasiji, koju sam opremila od glave do pete, a sebi sam uzela jednu unikatnu haljinu, koju sam papreno platila, kao i nekoliko pari cipela. Uskoro snimam spot za novi singl “Ne diži ruku na mene”, pa ćete moći da vidite šta sam sve lepo kupila" - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>