Region

Svet

Vlado Georgiev: Pre bih spavao sa daskom nego sa gumom

Pevač Vlado Georgiev otkrio je da nije pristalica estetske hirurgije i da ne voli devojke koje su uz pomoć plastičnog hirurga korigovale svoje delove tela i lica.

Vlado Georgiev: Pre bih spavao sa daskom nego sa gumom



"Potpuni sam protivnik veštačkih grudi i usana. Shvatam da neko može da ima kompleks i da zbog toga ugradi silikone, ali ne bih mogao da sa takvom ženom delim krevet. Radije bih spavao sa daskom, nego sa gumom "- kaže Vlado i dodaje da u vezi nije ljubomoran:



"Ne pamtim da sam ikada ijednu devojku pitao gde je i s kim bila.Naravno ne bih tolerisao da dolazi kući u pet ujutru, ali do sada mi moje devojke nisu ni davale povoda za sumnju. Možda imam trunku sujete i osetim blagu ljubomoru kad bivšu devojku vidim s drugim muškarcem. Tada me uvek pomalo pecne " - iskren je Vlado i dodaje da ne veruje u muško-ženska prijateljstva i brak:

"Ne bih mogao da zamislim da poljubim prijateljicu, iako su neke od njih zaista lepe. Što se tiče braka, više puta sam govorio da verujem u ljubav, a ne u papir. Verujem u brak iz ljubavi, odnosno u život udvoje, ali matičara zaista ne bih primio u krevet" - zaključio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>