Region

Svet

Petri Cvijić preti 12 godina zatvora

Protiv Petre Cvijić policija je napisala krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnim ishodom. Ona bi u narednih nekoliko dana trebalo da bude saslušana pred istražnim sudijom.

Petri Cvijić preti 12 godina zatvora



- Za ovo delo predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora. Međutim, ta kazna može biti manja ukoliko se tokom postupka dokaže da je krivično delo počinila iz nehata. U tom slučaju predviđena kazna je od godinu do osam godina zatvora - kaže sagovornik Kurira iz beogradske Palate pravde.

Od ponedeljka uveče Petra Cvijić je bila nedostupna za bilo kakav komentar. Ni njeni rođaci nisu bili raspoloženi za razgovor.

- Svi smo u neverici! Ne možemo da verujemo da se ovo desilo našoj Petri! Molim vas, samo nemojte njenu majku da zovete! Skočio joj je šećer kad je čula šta se dogodilo, žena je u potpunom u šoku... - rekla je za Kurir Petrina rođaka iz Užica, gde je poznata voditeljka RTS odrasla.

Rođaka kaže i da je Petra teško podnela saznanje da je Slobodan Bajić umro u bolnici.

- Bila je u potpunom šoku, na kraju je morala da traži pomoć lekara! Prebačena je u Urgentni centar, gde je celu noć bila na infuziji. Puštena je tek u utorak ujutro, kad joj se stanje stabilizovalo - rekla je rođaka.
Predrag Kovačević, Petrin prvi urednik i vlasnik TV 5 u Užicu, za nju ima samo reči hvale.

- Znam je još kad je bila devojčica. Kad je kasnije došla u televiziju, videlo se da je retko talentovana i uz to skromna, mudra, razumna i odgovorna. Zbog toga me je šokirala vest o nesreći koju je imala. To je moglo da se desi svakome od nas - kaže Kovačević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>