Region

Svet

Romana ostala bez novogodišnjeg nastupa

Romana Panić je posle pet godina diskografskog posta objavila novi CD pod nazivom „Krećem“ koji je proizišao iz naslova jedne od pesama “Krećem od nule”. Romana baš ne kreće od nule, ali ovo je svakako jedan njen novi početak, sa novim imidžom, drugačijim pristupom nastupima, unapređenom produkcijom…

Romana ostala bez novogodišnjeg nastupa



"Svi koji su čuli pesme kažu da mi je album fantastičan, ima osam pesama, osam priča, mislim da je drugačiji, pre svega sa nekim mojim novim izrazom što se tiče pevačkog dela, ali i produkcijskog, tako da sam prezadovoljna i znam sigurno da sve što je dobro nađe kad tad put do srca publike. Biće, naravno, potrebe da malo više radim na medijskoj promociji, ali je činjenica da i ja i sve moje kolege iz pop-branše imamo malo medijskog prostora na televizijama da bismo se predstavili u nekom pravom svetlu. Sve se svelo na rijaliti šou, nema pravog zabavnog programa u kome bi mogli da se pojavljujemo i promovišemo to što smo uradili".

Da li ste se i fizički pripremali za izlazak novog CD-a, da li ste vežbali, trenirali…?

"Da, išla sam, pre svega, na časove plesa i uopšte postala sam fan Pozorišta na Terazijama, volim njihove mjuzikle i verovatno mi je to negde i donelo ideju o ovim novim pesmama i načinu na koji ću ih dočarati na sceni. Sarađujem sa baletskim ansamblom Pozorišta na Terazijama i mnogo dobro se osećam…"

 Da li se to odnosi i na vašu privatnost? Da li ste pronašli novog dečka?

"To se ne traži, mislim da se to desi i ja sam ubeđena da će se desiti, a trenutno sam sama i, kao što rekoh, mnogo dobro se osećam. Dobila sam novu energiju, neko novo samopouzdanje i za moj posao, već desetak godina sam na secni i mislim da su se sklopile sve kockice za jedan novi korak napred u karijeri."

Da li ste ugovorili novogodišnji nastup?

"Ne, još. Mnogi pozivi su stigli iz Bosne, iz Crne Gore, Srbije, ali ništa se nisam konkretno dogovorila, svi spuštaju cene, pa ćemo videti gde ćemo se naći."

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>